J. Mourinho: naujo centro gynėjo šią žiemą nebus

Vyriausiasis "Manchester United" treneris Jose Mourinho prieš FA taurės rungtynes su "Reading" dalyvavo spaudos konferencijoje ir užsiminė apie šios žiemos žaidėjų perėjimo langą.

"Raudonieji velniai" visą pastarąjį mėnesį buvo linksniuojami su Lisabonos "Benfica" gynėju Victoru Lindelofu. Žiniasklaida jau skelbė, kad švedas gruodžio pabaigoje sužaidė atsisveikinimo rungtynes "Benfica" gretose ir yra pasiruošęs išvykti į Mančesterį.

Panašu, kad planai keičiasi - J. Mourinho tvirtina, kad naujo centro gynėjo šią žiemą nebus. Jis lauks, kol iš Afrikos žemyno čempionato grįš Ericas Bailly, o toliau versis su kitais trimis vidurio gynėjais.

"Ne, aš lauksiu sugrįžtančio Bailly", - apie galimą naują gynėją pasisakė J. Mourinho. - Tikiuosi, kad dabartiniai trys centro gynėjai susitvarkys su situacija aštuoniuose rungtynėse be Bailly".

"Vienas iš trijų gynėją kas rungtynes ilsėsis. Šį šeštadienį ilsėsis vienas, prieš "Hull City" - kitas. Tokia bus rotacija, kol nesugrįš Ericas Bailly.

Jei reikės daugiau centro gynėjų, į šią poziciją galime statyti Daley Blindą. Michaelas Carrickas taip pat gali rungtyniauti šioje pozicijoje", - apie platų pasirinkimą kalbėjo strategas.