J. Mourinho nebeslepia: derybos dėl A. Sanchezo ir H. Mkhitaryano mainų vyksta, bet susitarimas dar nepasiektas

„Manchester United“ treneris Jose Mourinho nebeslepia, kad šiuo metu vyksta intensyvios derybos dėl Alexio Sanchezo ir Henrikho Mkhitaryano mainų, tačiau jo teigimu susitarimo tarp klubų vis dar nėra.

Dar praėjusią savaitę atsisakęs kalbėti apie galimą čiliečio prisijungimą prie komandos, dabar portugalas šio galimo transfero nebeslepia, o to priežastis – atviras Arseno Wengero prisipažinimas apie laukiantį A. Sanchezo išvykimą.

„Dabar akivaizdu, jog visi žino kas vyksta, o po tokių „Arsenal“ trenerio atvirų pasisakymų, nematau priežasčių, kodėl tai turėčiau slėpti ar neigti. Visgi, transferas dar neįvyko, vis dar nėra pasiekta susitarimo. Šiuo momentu H. Mkhitaryanas vis dar yra mūsų ekipos narys, o A. Sanchezas priklauso „Arsenal“ klubui. Rytoj mūsų laukia rungtynės, o todėl aš norėčiau koncentruotis būtent į jas“, - kalbėjo J. Mourinho.

Portugalas taip pat teigė, jog jis visiškai nedalyvauja šio transfero derybose ir situaciją stebi iš šalies, o dėl to jis negalėjo pasakyti kodėl klubams niekaip nepavyksta užbaigti šio transfero.

„Kartais žmonėms atrodo, jog treneriai daug dirba transferų derybose. Manau, kad tai priklauso nuo klubo lygio ir to, kaip jame būna paskirstomi darbai. Mano atveju, aš derybose dalyvauti nenoriu. Šiame transfere manęs nėra – aš tik ramiai laukiu naujienų. Daugiau nieko.

Neįsivaizduoju, kodėl jis stringa. Aš derybose nedalyvauju, tad galiu pasakyti tik tiek, kodėl aš norėčiau šio žaidėjo. Kitais klausimas negaliu niekuo padėti“, - teigė treneris.

J. Mourinho taip pat patvirtino, jog rytoj H. Mkhitaryano tikrai nebus „Manchester United“ paraiškoje rungtynėms su „Burnley“.