J. Mourinho: niekada nebūčiau pardavęs A. Di Marios ir Chicharito

Vyriausiasis "Manchester United" treneris Jose Mourinho pareiškė, kad jei į klubą būtų atvykęs anksčiau, jis niekada nebūtų pardavęs tokių žaidėjų kaip Angelio Di Maria bei Javiero Hernandezo.

A. Di Maria po nuostabaus paskutiniojo sezono Madrido "Real" klube už 75 milijonus eurų atvyko į Mančesterį, kur, nepaisant kelių puikių momentų, neįrodė savo vertės ir po sezono išvyko į Paryžiaus "Saint-Germain".

"Kai pirmą kartą čia atvykau, radau liūdną situaciją klube. "Man Utd" pardavė žaidėjų, kurių aš niekada nebūčiau pardavęs, o taip pat buvo perkami žaidėjai, kurių aš niekada nebūčiau pirkęs", - BBC sakė J. Mourinho.

"Niekada nebūčiau pardavęs Di Marios, Chicharito ar Danny Welbecko. Jokių šansų, kad jie būtų mus palikę", - pridūrė strategas.

J. Mourinho taip pat užsiminė apie praėjusios vasaros naujokus - Paulį Pogbą ir Zlataną Ibrahimovičių.

"Pogba nėra lengva, nes čia futbolas yra skirtingas nei Italijoje. Aš nesu juo nusivylęs, žinau jo asmenybę, jo profesionalumą, todėl tikiu, kad jis dar stipriai pagerins savo žaidimą.

Zlatanas manęs visiškai nestebina. Aš žinau jį, žinau jo asmenybę, žinau jo ištvermę ir ambicijas. Dėl šių priežasčių aš jį pasikviečiau į šį klubą", - pridūrė J. Mourinho.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...