J. Mourinho pamokos A. Martialui: gyvenime ne visada gali daryti tai, ką nori

Jose Mourinho ir "Manchester United" pasiruošimas naujam sezonui nevyksta pagal planą - žaidėjų perėjimų lange "raudonieji velniai" tyli, o draugiškos rungtynės taip pat nenuteikia pozityviai.

Po rungtynių su "San Jose Earthquakes", kurios baigėsi nulinėmis lygiosiomis, J. Mourinho buvo paprašytas pakomentuoti Anthony Martialo situaciją klube.

Prancūzo agentas po sezono teigė, kad A. Martialis paliks klubą šią vasarą, tačiau šiuo metu nevyksta jokios derybos, o pats žaidėjas treniruojasi su "Man Utd". Strategas apie prancūzo ateitį užsiminė gana hipokratiškai.

"Aš norėčiau dabar būti Los Andžele, tačiau esu San Chozė mieste. Taip jau yra, kad negali daryti savo gyvenime tik tai, ko nori pats.

Labai norėčiau atvykti į Los Andželą, ten treniruotis ir sužaisti penkerias rungtynes. Norėčiau, kad nebūtų jokių kitų kelionių, mums nereikėtų keisti viešbučių ir tiesiai iš Los Andželo galėtume sugrįžti į Mančesterį.

Taip pat norėčiau sezoną Anglijoje prieš "Leicester" pradėti ne penktadienį, o sekmadienį. Taigi, ne visada gauni gyvenime tai, ko nori tu", - kalbėjo J. Mourinho.

Paskutiniai gandai teigia, kad Londono "Chelsea" susidomėjo A. Martialu, kuri mato kaip Edeno Hazardo pamainą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...