J. Mourinho pasidalino kukliais transferų planais

"Manchester United" treneris Jose Mourinho pasidalino savo vasaros planais, kurie yra kuklūs.

Pastaraisiais metais "raudonieji velniai" pinigų naujokams negailėjo - už 89 mln. svarų sterlingų 2016-aisiais atvyko Paulis Pogba, o pernai 75 mln. svarų buvo sumokėti už Romelu Lukaku. Be to, komandą dar papildė nepigiai kainavę Ericas Bailly, Nemanja Matičius ir Victoras Lindelofas.

Vis dėlto, šio tarpsezonio metu sirgaliai turės susitaikyti su mažesniais pirkiniais.

"Ketiname investuoti į paprastus pirkinius, kurie sustiprins sudėtį", - Mourinho kalbėjo po pergalės prieš Londono "Tottenham".

"Turime rasti pamainą Carrickui bei Fellaini, jei jis išvyks."

"Be to, komandoje visada yra žaidėjas ar pora žaidėjų, kurie nerungtyniauja labai daug, ir bandys išvykti."

"Taigi, mes pakoreguosime savo sudėtį, tačiau vietoje to, jog vien tik leistume pinigus, mes tikime žaidėjų evoliucija. Turime šiek tiek jaunų futbolininkų, kurie savo galimybes tobulėti turi imti abiem rankomis."

Mourinho kariauna kitąmet sieks prilygti šiemet įspūdingai žaidusiam "Manchester City".

"Ar kitą sezoną galime patobulėti? Pabandykime", - pridūrė portugalas.

"Ar "Manchester City" išlaikys tokį patį lygį, ar dar jį pakels, gali pasakyti tik jie. Visgi, jeigu jie ketina dar labiau investuoti į dabartinę komandą, mums visiems bus labai sunku."

"Šiuo momentu aš apie kitą sezoną ar net FA taurės finalą negalvoju. Galvoju apie ateinančias rungtynes prieš "Arsenal", nes mums reikia vieno taško, kad finišuotume stipriausiųjų ketverte, bei septynių taškų, jog finišuotume antri. Mes nusipelnome finišuoti antri. Privalome finišuoti antri."