J. Mourinho: tikiuosi, kad Wengeras išlaikys savo darbą

"Manchester United" treneris Jose Mourinho sako, kad supranta Arsene'ą Wengerą ir tikisi, jog jis išlaikys savo darbą Londono "Arsenal" klube.

Portugalas su "kanonierių" vairininku sutardavo tikrai ne visada, o praeityje netgi yra jam suteikęs "nesėkmių specialisto" pravardę.

Visgi, 54 metų strategas mano, kad jo kolega visgi nusipelno didesnės pagarbos nei šiuo metu susilaukia.

"Jaučiu simpatiją visiems kitiems treneriams, nes mes išgyvename tą patį skausmą. Kiekvienas", - kalbėjo Mourinho.

"Futbolas pasikeitė. Dabar tai yra žaidimas, kuriame treneriams neįmanoma išlikti savo pozicijoje ilgą laiką."

"Futbolas dabar reiškia tai, kad jeigu nepasieki sėkmės, tavęs nebėra. Taigi, taip, aš jaučiuosi blogai dėl kitų trenerių. Kai klube esi 20 metų, yra neįmanoma būti sėkmingam kiekvieną sezoną. Net Seras Alexas (Fergusonas - red. past.) jums pasakys tą patį."

"Tiesa ta, jog tikiuosi, kad Wengeras išlaikys savo darbą "Arsenal" gretose. Tikrai. Tikiuosi, jog klubas pasitikės, kad jis gali pagerinti situaciją. Manau, Arsene'as yra turbūt paskutinis pavyzdys tokio trenerio, kuris atneša stabilumą į klubą per tokį ilgą laiką.

"Seras Alexas "United" gretose buvo toks pats ir jis galėjo palikti (savo postą - red. past.), kai žinojo, kad tam atėjo laikas. Tikiuosi, jog taip pat bus su Wengeru. Kodėl gi ne?"

Šie du strategai šiandien stos akis į akį, nes 18 val. 30 min. Lietuvos laiku "Manchester United" susikaus būtent su Londono "Arsenal".