J. Mourinho užsiminė apie H. Mkhitaryano išvykimą

"Manchester United" treneris Jose Mourinho neįtraukė Henrikho Mkhitaryano į sudėtį šio vakaro susitikimui su "Stoke City" bei užsiminė apie tai, kad jis gali palikti komandą.

Atakuojantis saugas yra siejamas su persikėlimu į Londono "Arsenal" - jis taptų sandorio, pagal kurį į "raudonųjų velnių" gretas atvyktų Alexis Sanchezas, dalimi.

Pastaruoju metu ėmė aikštėti, jog favoritu įsigyti "kanonierių" lyderį tapo būtent "Man United", o armėno išsiuntimas pas varžovus dar labiau padidina šio transfero tikimybę.

"Meluočiau, jei sakyčiau, kad tai buvo grynai taktinis sprendimas", - apie Mkhitaryano neįtraukimą į sudėtį "Sky Sports" pasakojo Mourinho. "Tiesiog pasirinkau tuos žaidėjus, kurie, kaip žinome, šiuo momentu yra 100 procentų susikoncentravę ties "Manchester United".

"Dėl kurių ateities nėra abejonių. Nemanau, jog egzistuojant abejonėms dėl ateities, futbolininkui žaisti yra lengva. Tai - papildomas spaudimas, kurio žaidėjui nereikia, taigi, manau, kad taip yra geriausia tiek jam, tiek mums. Kol sklando abejonės, svarbu jį apsaugoti."

Mkhitaryanas "raudonųjų velnių" ekipą už 30 mln. svarų sterlingų papildė 2016 metų vasarą. Prieš tai jis žibėjo Dortmundo "Borussia" gretose, bet Mančesteryje taip ir neįsitvirtino.