J. Mourinho užstojo įvarčio nešventusį R. Lukaku (VIDEO)

„Manchester United“ ekipa sekmadienio popietę įveikė „West Brom“ ekipą 2:1. 27-ąją minutę įvartį įmušė Romelu Lukaku, po 8 minučių „raudonųjų velnių“ persvarą padvigubino Jesse Lingardas, o 77-ąją minutę rezultatą sušvelnino Garethas Barry.

Būtent pirmasis rungtynių įvartis ir yra aptarinėjamas labiausiai. R. Lukaku galva pasiuntė kamuolį į Beno Fosterio ginamus vartus, tačiau kai kamuolys atsidūrė tinkle, belgas neparodė jokių emocijų. R. Lukaku tiesiog stovėjo sustingęs ir visiškai nesidžiaugė bei nešventė, kaip yra įprasta futbolininkams.

„Man Utd“ ekipos treneris Jose Mourinho stojo ginti savo komandos puolėjo ir teigė, kad viena iš galimų priežasčių yra tai, jog R. Lukaku yra žaidęs „West Brom“ ekipoje. Būtent čia jis žaidė 2012-13 metų sezone kai buvo paskolintas iš „Chelsea“ ekipos.

„Aš irgi nešvenčiau, o niekas tikrai nebuvo laimingesnis už mane. Esu laimingas dėl pergalės, bet užtenka pasižiūrėti į save, kaip prieš 15 metų švęsdavau įvarčius. Su branda tu išmoksti kontroliuoti savo emocijas. Nebent tu įmuši pergalingą įvartį paskutinę akimirką.

Paprasčiausiai Romelu atsimena faktą, kad jis buvo laimingas vaikas „West Brom“ ekipoje. Jam buvo suteiktos sąlygos tapti tokiu futbolininku, kokiu yra dabar. Galbūt tai tiesiog buvo dėl meilės klubui“, - kalbėjo J. Mourinho. 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...