J. Mourinho: W. Rooney nėra išskirtinis - jis gali būti pasodintas ant suolo

"Manchester United" sirgaliai po kiekvienų nesėkmingų rungtynių lieja pykti ant Wayne'o Rooney ir nori jį pamatyti ant suolo. Manoma, kad Jose Mourinho į aikštę anglą leidžia dėl pagarbos kapitono raiščiui, tačiau portugalas griežtai atsisakė pasisakyti apie išskirtines privilegijas atakuojančiam žaidėjui.

W. Rooney rungtyniauja atakuojančio saugo pozicijoje, kurioje gali žaisti dar du puikūs futbolininkai - Henrikas Mkhitaryanas bei Juanas Mata

Šiandien 14 valandą 30 minučių "Man Utd" ekipos laukia "Premier" lygos rungtynes prieš čempionus "Leicester City" futbolininkus. Panašu, kad šioje dvikovoje galime sulaukti šiokių tokių netikėtumų "raudonųjų velnių" startiniame vienuoliktuke.

"Paklaustas, ar kapitono raištis turi įtakos sprendimui nekeisti W. Rooney, J. Mourinho atsakė: "Ne, tikrai ne."

Wayne'as yra klubo kapitonas. Juo pasitiki žaidėjai, o jis pats - savimi. Nereiktų pamiršti, kad jis reprezentuoja klubą kaip geras futbolininkas ir asmenybė.

Bet futbole visi yra vienodi - jei jam teks sėdėti ant suolo, jis ir sėdės. Jei ir liks Wayne'as namuose tai nereikš, kad juo nepasitikiu ir tarp mūsų yra kažkokių problemų. Mes jų neturime.

Jis - mūsų kapitonas, bet jam jokių privilegijų nėra ir jis toks pat komandos žaidėjai kaip ir kiti", - pridūrė strategas.