J. Sampaoli: aš buvau pagrindinis kandidatas užimti "Chelsea" trenerio postą

Buvęs Čilės rinktinės treneris Jorge Sampaoli atskleidė, jog jis buvo pagrindinis pretendentas tapti „Chelsea“ vyriausiuoju treneriu, bet jam koją pakišo menkos anglų kalbos žinios.

Kalbėdamas su Argentinos radijo stotimi Radio Vorterix, jis pripažino susitikęs su „mėlynųjų“ savininku Romanu Abramovičiumi, o šis jam atskleidė, jog Sampaoli yra pagrindinis pretendentas tapti komandos treneriu. Visgi, atkreipus dėmesį į tai, kad jam pagerinti anglų kalbos žinias prireiktų nemažai laiko, „Chelsea“ nusprendė trenerio postą patikėti Antonio Conte.

„Aš turėjau susitikimą su „Chelsea“ savininku, o šis man pasakė, kad aš esu pirmasis jų kandidatų sąraše. Tai buvo pokalbis apie galimybę tapti jų treneriu. Bet tada atsirado Conte ir tarp mūsų vyko tarpusavio varžybos. Man reikėjo laiko, kad aš pagerinčiau savo anglų kalbos žinias, o tokie klubai tau nesuteikia tiek laiko.“, - atskleidė Sampaoli.

Su Čilės rinktine Sampaoli laimėjo 2015 metų Copa America pirmenybes, o šį sausį jis pasitraukė iš nacionalinės rinktinės trenerio posto.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...