J. Sampaoli: nebuvo jokio kontakto su "Barcelona"

57-erių metų "Sevilla" treneris Jorge Sampaoli neigia gandus apie vykstančias derybas su "Barcelona" ir yra pasiruošęs toliau vadovauti Andalūzijos ekipai.

Praėjusią vasarą į "Sevilla" atvykęs J. Sampaoli turėjo itin sėkmingą pirmąją sezono pusę, tačiau Europos lygos nugalėtojai pradėjo strigti - Ispanijos pirmenybėse greičiausiai pasitraukta iš kovos dėl titulo ir baigtas pasirodymas Čempionų lygos aštuntfinalyje.

"Barcelona" jau anksčiau pranešė, kad po sezono iš vyriausiojo trenerio pareigų pasitrauks Luisas Enrique. Žiniasklaidos teigimu, J. Sampaoli yra pagrindinis kandidatas užimti šio stratego vietą.

"Su "Sevilla" neprivalau atnaujinti sutarties, nes aš vis dar ją turiu", - sakė J. Sampaoli. - Spaudoje yra neteisingai rašoma, kad "Barcelona" rodo susidomėjimą manimi - jokio kontakto nebuvo".

J. Sampaoli tikisi, kad "Sevilla" klubo artėjančią vasarą nepaliks vienas svarbiausių šios komandos narių - sporto direktorius Monchi. Nuostabiai komandą komplektuojantis ispanas yra viena koja Madrido "Real" klube.

"Norėčiau, kad Monchi liktų, tačiau tai nėra vieną mano sąlygų, kuri galėtų turėti reikšmės mano ateičiai čia. Sevilijoje jaučiuosi mylimas, gerbiamas ir, svarbiausia, duodantis naudos komandai", - užbaigė strategas.