J. Saviola: C. Ronaldo - mašina, bet L. Messi aikštėje yra kažkas išskirtinio

Buvęs "Barcelona" ir Madrido "Real" klubų puolėjas Javieras Saviola artėjančio "El Clasico" proga pasidalino mintimis apie ryškiausias šių dviejų komandų žvaigždes - Lionelį Messi ir Cristiano Ronaldo.

Šiandien dėl svarbių taškų Ispanijos "La Liga" pirmenybėse "Barcelona" susigrums su "Real". J. Saviola neabejoja C. Ronaldo talentu ir jo pelnomais įvarčiais, tačiau L. Messi kaip žaidėjas jam imponuoja labiau.

"Man patinka Messi žaidimo stilius. Jei reikėtų pasirinkti savo mėgstamiausią žaidėją, tikrai būtų Lionelis", - žurnalistams sakė J. Saviola.

"Tai yra skonio reikalas. Man labiau patinka Messi, tačiau nereiškia, kad Ronaldo yra prastas. Jis - nuostabus futbolininkas. Cristiano yra įvarčių mašina, turinti išskirtinius fizinius duomenis.

Tačiau man Messi patinka dėl savo išskirtinio žaidimo. Jis aikštėje surengia kur kas įspūdingesnį pasirodymą nei Ronaldo. Nėra jokių abejonių, kai jie abu baigs savo karjeras, bus vadinami geriausiais futbolininkais istorijoje", - užbaigė argentinietis.