J. Terry laukiamas "Bournemouth" gretose

Londono "Chelsea" kapitonas Johnas Terry šią vasarą galiausiai paliks "aristokratų" klubą, taigi, Harry Arteris pareiškė, kad jis yra laukiamas "Bournemouth" gretose.

Tai, jog daugiau nei du dešimtmečius "Chelsea" komandoje praleidęs vidurio gynėjas keliaus ieškoti naujų iššūkių, buvo pranešta prieš keletą dienų.

Visgi, nepaisant 36-erių metų amžiaus, Terry ketina ir toliau rungtyniauti, o žiniasklaida jį jau sieja su Londono "Crystal Palace", "West Ham United", "Swansea City" bei galimu persikėlimu į MLS pirmenybes.

"Manau, kad, atsižvelgiant į tai, kaip progresuojame, mūsų klubas yra aukštumoje. Kiekvieneriais metais ketiname tobulėti, o vienintelis būdas tai daryti yra prisiviliojant gerus žaidėjus", - Arteris pasakojo Bournemouth Echo.

"Jeigu Johną domina galimybė atvykti čia, tuomet neturiu jokių abejonių, jog klubas mielai sutiktų jį priimti."

"Esu tikras, kad bus daug juo besidominčių žmonių, bet, jeigu tai bus tai, ko norės abi pusės, tikėkimės, jog taip ir nutiks."

Šiuo metu "Bournemouth" Anglijos čempionate užima 13-ąją vietą. Nuo iškritimo zonos Eddie Howe'o auklėtinius skiria septyni taškai.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...