J. Wilshere'as: esu geresnės fizinės formos nei bet kada anksčiau

Londono "Arsenal" saugas Jackas Wilshere'as tikina esąs pasirengęs rungtyniauti reguliariai, nes jo fizinė forma šiuo metu yra pati geriausia jo karjeroje.

Anglas praeityje kentėjo nuo daugelio įvairių traumų ir tik visiškai neseniai atsigavo po "Bournemouth" gretose patirto šeivikaulio lūžio.

Šį sezoną 25-erių metų futbolininkas į aikštę su pagrindinės "kanonierių" ekipos marškinėliais į aikštę kol kas išbėgo tris kartus, įskaitant du pilnus mačus prieš "Doncaster Rovers" ir Borisovo BATE.

"Aš visuomet girdžiu bosą (trenerį Arsene'ą Wengerą - red. past.) kalbant, jog tai (kas mane išskiria - red. past.) yra mano penkių metrų sprintas, kai tik gaunu kamuolį bei atitrūkstu nuo gynėjų. Jaučiu, kad jis kiekvieną dieną vis gerėja", - Wilshere'as pasakojo oficialiam klubo tinklalapiui.

"Manau, jog geras būdas tai pagerinti yra tokiose rungtynėse, kai žaidi prieš varžovus, kurie nori laimėti ir atsikovoti kamuolį atgal, o tu turi sugebėti tą kamuolį išlaikyti."

"Tai sugrįžta, o mano fizinė forma, jei atvirai, yra turbūt pati geriausia, kokia yra kada nors buvusi apskritai. Po mačo pasižiūriu į savo statistiką ir, už aikštės ribų praleidęs keturis mėnesius, aš nesu tas, kuris nubėga daugiausiai."

"Tiesa, nesupraskite manęs neteisingai - aš nenubėgu daugiausiai, nes mes turime daugybę žaidėjų, kurie tai daro, tačiau mano skaičiai yra geri, tad aš esu laimingas."

Wilshere'as taip pat atskleidė, kad po daugelio sužalojimų jam taip pat tenka atskirai derinti treniruočių režimą, bet tai jam padeda išlikti fiziškai stipriam.