J. Wilshere'as palieka "Arsenal"

Antradienio naktį žiniasklaidą apskriejo netikėtos naujienos - Jackas Wilshere'as socialinėje erdvėje patvirtino, kad daugiau neberungtyniaus Londono "Arsenal" klube.

26-erių metų saugas su "kanonieriais" turi kontraktą iki liepos 1 d. Jau kurį laiką nebuvo aišku, ar futbolininkas ir klubas susitars dėl naujos sutarties, tačiau kaip paaiškėjo vėlyvą antradienio vakarą, anglas imsis permainų.

Jo žinutėje rašoma, kad su klubu buvo kalbama daug kartų, tačiau galutinį savo sprendimą priėmė po pokalbio su naujuoju "Arsenal" treneriu Unai Emery.

Kaip aiškino J. Wilshere'as, pokalbis su U. Emery nerodė, kad jam bus numatytas svarbus vaidmuo kitame sezone, todėl anglas, norintis reguliaraus žaidimo laiko, apsisprendė, kad po kontrakto galiojimo pabaigos ieškos naujo klubo.

J. Wilshere'as užaugo "Arsenal" komandoje - jis šio klubo akademijos duris pravėrė dar 2001 metais. Iš viso per savo karjerą jis "kanonierių" gretose sužaidė beveik 200 rungtynių ir pelnė 14 įvarčių.

Saugas nuomos pagrindais taip pat yra žaidęs "Bolton" ir "Bournemouth" komandose.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjackwilshere%2Fvideos%2F1740499589338112%2F&show_text=1&width=560" width="500" height="533" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media" allowFullScreen="true"></iframe>