J.Hernandezas: kartais atrodo, kad net pats savimi nebetikiu

Madrido "Real" klube nuomos pagrindais rungtyniaujantis Javieras Hernandezas pareiškė, kad jis yra praradęs pasitikėjimą savimi.

Puikų įvartį neseniai įvykusiose draugiškose rungtynėse prieš Ekvadorą pelnęs meksikietis sezono pradžioje vienerių metų trukmės nuomos sutartimi paliko "Manchester United" ir atvyko į Madridą.

Vis dėlto, Chicharito įsivirtinti Carlo Ancelotti treniruojamoje komandoje nepavyko ir puolėjas dažniausiai gauna pasireikšti pačioje rungtynių pabaigoje. Vilkėdamas "Real" marškinėlius "žirnis" sužaidė 20 rungtynių ir pelnė keturis įvarčius.

"Mano situacija yra varginanti. Treniruotės metu atsiduotu visu šimtu procentų, tačiau mano šansai žengti į aikštę per rungtynes yra minimalūs. Aš priklausau komandai, bet nesu svarbi jos dalis", - pasakojo puolėjas.

"Kartais mano pasitikėjimas savimi yra labai žemas. Noriu, kad žmonės tikėtų manimi, nes tik tokiu atveju galiu parodyti, koks esu iš tikrųjų", - užbaigė J.Hernandezas.

Manoma, kad po sezono Meksikos rinktinės nario paslaugų nenorės nei "Man Utd", nei "Real". Spaudoje sklinda gandai, kad kita puolėjo stotelė gali tapti "West Ham" klubas.