J.Kloppas: pagrindinė J.Guardiolos problema - jam trūksta L.Messi ir kitų žaidėjų

"Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas pakomentavo būsimų varžovų "Premier" lygoje žaidimą - sekmadienį "raudonieji" išvykoje kovos su "Man City" ekipa.

Šią savaitę Josepo Guardiolos auklėtiniai patyrė skaudų smūgį - jie neišlaikė pirmame Čempionų lygos aštuntfinalio mače susikrautos persvaros ir buvo priversti pasitraukti iš turnyro nusileidę "Monaco".

Anot Kloppo, pagrindinė katalono problema - žemesnio lygio futbolininkai, nei jam tekdavo treniruoti buvusiose ekipose.

"Privalome palyginti sudėtis. Komanda su ir be Lioneliu Messi? Komanda su ir be Andreso Iniestos? Komanda su ir be Xavi jo geriausias laikais? Štai kur skirtumas.

Galima matyti trenerio norus, tačiau sudėtys - nepalyginamos. Tai pats svarbiausias dalykas, jei kalbate apie specialisto pasiektus rezultatus", - teigė vokietis.

"Ar jie galėjo laimėti daugiau rungtynių "Premier" lygoje? Žinoma. Ačiū Dievui, kad to padaryti nepavyko ir dabar esame netoli nuo "Man City".

Mūsų ekipų - panaši situacija. Galime sužaisti fantastiškas rungtynes, tačiau vėliau smogs susitikimai, kuriuose neatrodysime labai gerai.

Anglijos lyga - pajėgi ir čia daug aukšto meistriškumo futbolininkų.

Ispanijoje visada vyrauja Madrido "Real", "Valencia" yra turėjusi gerų sezonų, kaip ir "Sevilla" bei "Atletico". Tačiau likusios ekipos nėra pajėgios mesti iššūkio "Barcelona", - kalbėjo Kloppas.