"Jonavą" rems solidi bendrovė

Futbolo klubas „Jonava” praneša, jog prie komandos rėmėjų gretų prisidėjo JAV programavimo paslaugų įmonės „Devbridge Group“ edukacinė programa „Sourcery Academy“. Milžinišku tempu Lietuvoje, su ofisais Vilniuje ir Kaune, besiplečiančios amerikiečių įmonės akademija taps viena iš pagrindinių komandos rėmėjų.
 
Akademijos iniciatorius,„Devbridge Group“ viceprezidentas ir Lietuvos padalinio vadovas, Viktoras  Gurgždys, pasakoja, kad
akademijos vaikai šeštadieniais, trumpam perima įmonės inžinierių darbo vietas, kad išmoktų programavimo pagrindų ir kūrybinių technologijų:

„Programavimas yra jau ne ateities kalba. Tai – dabartinė pažangos kalba, persmelkusi visas sritis. Pačiame technologijų įkarštyje auga nauja karta. Šioje akademijoje auginame ne technologijų vartotojus, bet jų kūrėjus. Tai – bet kurios perspektyvios profesijos sėkmės pagrindas“, – sako V. Gurgždys.

Futbolo klubas „Jonava” džiaugiasi, jog pavyko pasiekti bendradarbiavimo susitarimą su inovatyvia kompanija. „Tokioms įmonėms priklauso ateitis. Futbolas Jonavoje taip pat žvelgia į ateitį, todėl, manau, kad bendradarbiavimas su inovatyvumu pasižyminčiomis ir į ateitį žiūrinčiomis organizacijomis yra būtinas”, - teigė klubo direktorius Zenius Kamarūnas.

fkjonava.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...