Jorginho agentas: jeigu "Napoli" ir "Man City" pavyks susitarti – Jorginho kelsis į Angliją

Panašu, kad 26-erių metų Jorginho nori palikti Italiją. „Napoli“ gretose žaidžiantis futbolininkas domina „Manchester City“ ekipą.

Vis dėlto dėmesys yra abipusis ir Jorginho agentas patikino, kad jei „Man City“ pavyktų susitarti su „Napoli“ komanda, futbolininkas tikrai išvyktų.

Italas domina „Man City“ jau kuris laikas. Skelbiama, kad „miestiečiai“ šią vasarą ruošiasi įsigyti tik du naujus futbolininkus, o vienas iš jų ir būtų Jorginho. Spėjama, kad už futbolininką Anglijos čempionams tektų pakloti apie 50 mln. svarų sterlingų.

„Jorginho vis dar turi kontraktą, tačiau jei „Napoli“ susitars su „City“, tai jis tada kelsis į Mančesterį. Susitarti su anglais nebus jokių problemų, bet kartoju, kad viskas priklauso nuo „Napoli“, kadangi futbolininkas yra susietas su jais dar dvejiems metus.

„City“ yra Anglijos čempionė ir vienas didžiausių Europos klubų. Tačiau mes turime išlikti ramūs. Jei „Napoli“ ir „City“ suras sprendimo būdą, tada galėsime kalbėti apie tai, bet kitaip jis bus laimingas likdamas „Napoli“, - kalbėjo Jorginho agentas Joao Santos.

„Man City“ norėtų, jog sandoris įvyktų dar iki pasaulio čempionato.

Jorginho šį sezoną per 38 rungtynes įmušė 4 įvarčius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...