"Juventus" dramatiškame mače sužaidė lygiosiomis su "Atalanta" (VIDEO)

34-asis Italijos čempionato turas prasidėjo itin intriguojančiu susitikimu tarp Bergamo "Atalanta" bei Turino "Juventus" klubų.

Dvikova buvo išties atkakli ir apylygi, o Gian Piero Gasperini auklėtiniai tikrai pademonstravo esantys pajėgūs mesti iššūkį net turnyrinės lentelės lyderiams.

Išties, pirmojo kėlinio pabaigoje jie po Andrea Conti įmušto įvarčio išsiveržė į priekį.

Tiesa, "bianconeri" Italijoje dominuoja ne veltui ir atsakymą varžovams rado iškart po pertraukos. 49-ąją minutę Remo Freuleriui prasižengus prieš Paulo Dybalą Miralemas Pjaničius pakėlė baudos smūgį, po kurio į savus vartus įsimušė "Atalanta" gynėjas Leonardo Spinazzola.

Vos po kelių akimirkų puikius šansus pasižymėti turėjo jau minėtasis Dybala bei Gonzalo Higuainas. Šiuos kartus Bergamo komandą gelbėjo vartininkas, bet Miralemas Pjaničius galiausiai dar kartą sėkmingai pakėlė kamuolį į baudos aikštelę ir "Juvę" į priekį išvedė krašto gynėjas Dani Alvesas.

Tuomet atrodė, kad Massimiliano Allegri kariauna iškovos eilinę pergalę, bet "Atalanta" vis dėlto nepasidavė - šio klubo gretose paskutinį žodį tarė rezultatą išlyginęs Remo Freuleris, o dar kartą persverti rezultato "bianconeri" jau nebespėjo.

Taigi, "Serie A" lyderiams belieka tenkintis lygiosiomis, o atslikimą nuo jų iki šešių taškų jau rytoj sostinės derbyje galės sumažinti "Roma" futbolininkai.

Rezultatas:

"Atalanta" 2 - 2 "Juventus"
[1-0] 45' Andrea Conti
[1-1] 50' Leonardo Spinazzola (į savus vartus)
[1-2] 83' Dani Alves
[2-2] 89' Remo Freuler