"Juventus" ir toliau purto traumos: A. Sandro gali praleisti dvikovą su "Real"

Turino "Juventus" ir toliau seka blogos žinios - negana to, kad prieš rinktinių pertrauką susižeidė Giorgio Chiellini, į Brazilijos rinktinę išvykęs kitas gynėjas - Alexas Sandro - jau grįžo iš stovyklos joje neišbuvęs nei keletos dienų.

A. Sandro neturėjo vykti į Brazilijos rinktinės stovyklą, tačiau traumą patyrus Filipe Luisui, vietą joje užėmė "Juventus" krašto gynėjas. Vis dėlto jam jau pirmoji treniruotė susiklostė nesėkmingai - A. Sandro patyrė šlaunies traumą, kurią po atliktų tyrimų šiandien patvirtino ir "Juventus" atstovai.

Oficialiame pareiškime nerašoma, kokio rimtumo trauma tai yra, tačiau išlieka galimybė, kad gynėjas praleis abu artėjančius susitikimus: Italijoje su "Milan", o UEFA Čempionų lygoje - pirmąją ketvirtfinalio dvikovą su Madrido "Real".

"Po sugrįžimo iš rinktinės stovyklos Alexui Sandro buvo atlikti medicininiai tyrimai, kurie patvirtino šlaunies sužeidimą. Jis turi problemų su dešinės kojos šlaunies raumenimis, todėl nuo šiandien pradės fizioterapiją", - skelbiama "Juventus" svetainėje.

"Juventus" prieš "Real" versis be suspenduotų Miralemo Pjaničiaus ir Medhi Benatia, todėl net neabejojama, kad bus įdėtos visos pastangos, jog G. Chiellini ir A. Sandro būtų atstatyti iki rungtynių.