"Juventus" išvykoje palaužė "Fiorentina" ir pakilo į "Serie A" viršūnę (VIDEO)

Šį vakarą į pirmąją Italijos čempionato lentelės vietą bent laikinai užkopė įprastai "Napoli" į nugarą kvėpuojantis Turino "Juventus". Massimiliano Allegri kariauna pirmajame 24-ojo turo susitikime privertė pasiduoti Florencijos "Fiorentina".

Pastaroji ekipa žaidė namie ir "Serie A" nugalėtojų titulą ginantiems varžovams metė išties rimtą iššūkį. Ilgą laiką jie net rungtyniavo aktvyiau, o "bianconeri" beliko dėkoti sėkmei, kai Gilo Diaso smūgiuotas kamuolys pataikė į virpstą.

Vis dėlto, po pertraukos "Juve" parodė savo meistriškumą ir pasinaudojo menkiausiomis progomis. Iš pradžių Federico Bernardeschi nuostabiai realizavo baudos smūgį.

Aikštės šeimininkams dedant visas pastangas išlyginti rezultatą puikioje situacijoje vienas prieš vartininką Marco Sportiello atsidūrė Gonzalo Higuainas, kuris buvo šaltakraujiškas.

Taigi, svečiai galiausiai šventė pergalę rezultatu 2-0 ir dabar gali džiaugtis lyderių pozicija. "Napoli" rytoj vakare stos į kovą su pavojinga Romos "Lazio" ekipa.

Rezultatai:

"Fiorentina" 0 - 2 "Juventus"
[0-1] 56' Federico Bernardeschi
[0-2] 86' Gonzalo Higuain

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10925643" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>