"Juventus" išvykstantį D. Alvesą gali pakeisti M. Darmianu

"Manchester United" gynėjas Matteo Darmianas atrodo tinkamas kandidatas Turino "Juventus" gretose pakeisti į "Manchester City" išvykstantį Dani Alvesą, rašo Goal.com žurnalistas Krisas Voakesas.

Apie brazilo perėjimą oficialiai turėtų būti pranešta jau artimiausiu metu, o su "miestiečiais" jis pasirašys dvejų metų kontraktą - tokį patį, kokį prieš sezoną pasirašė su "bianconeri".

Darmianas gali jį pakeisti, nes "raudonųjų velnių" komandoje įvairiais laikotarpiais vietoje jo buvo pasirenkama begalė krašte galinčių žaisti futbolininkų: Antonio Valencia, Marcosas Rojo, Guillermo Varela, Ashley Youngas, Luke'as Shaw, Daley Blindas bei Timothy Fosu-Mensah.

Tiesa, italas savo vietą aikštėje šiek atsikovojo artėjant į pabaigą šiam sezonui ir netgi atliko puikų pasirodymą UEFA Europos lygos finale. Vis dėlto, tikėtina, jog, sulaukus tinkamo pasiūlymo, jam vis tiek bus leista išvykti.

Nuo 2011 iki 2015 metų Darmianas "Torino" gretose įprastai užėmė atakuojančio krašto gynėjo rolę bei puikiai šioje pozicijoje rungtyniauja Italijos rinktinėje, o "Juventus" pastaruosius šešis sezonus žaidžia būtent trimis vidurio gynėjais.

Be to, 27-erių metų futbolininkas neseniai vedė savo sužadėtinę Francescą Cormanni, taigi, trauka grįžti į gimtinę gali tapti dar stipresnė.

Louisas van Gaalas Darmianą 2015-aisiais įsigijo už 14 mln. svarų sterlingų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...