"Juventus" Italijoje patyrė pirmąją nesėkmę, "Napoli" ir toliau nepraranda taškų (VIDEO)

Šeštadienį Italijos „Serie A“ pirmenybėse pirmąją nesėkmę sezone patyrė šalies čempionai Turino „Juventus“ futbolininkai.

Namuose žaidusi Turino ekipa 1:2 nusileido prieš Ciro Immobile vedamą „Lazio“ klubą.

Pirmasis kėlinys „Juventus“ klubui nežadėjo nieko blogo – komanda laikė iniciatyvą savo rankose, po to, kai 24-ąją minutę pirmasis prie atšokusio kamuolio prišokęs Douglasas Costa pasiuntė kamuolį į Thomaso Strakosha vartus.

Situacija pasikeitė 47-ąją minutę, kai atakos smaigalyje kamuolį gavęs Ciro Immobile neklydo ir tiksliu smūgiu išlygino rungtynių rezultatą. Situacija „Juventus“ klubui dar labiau komplikavosi 52-ąją minutę, kai Gianluigi Buffonas baudos aikštelėje nugriovė varžovą ir teisėjas skyrė vienuolikos metrų baudinį. Į dvikovą su vartininku stojęs C. Immobile neklydo ir išvedė savo komandą į priekį 2:1.

Jau paskutinę pridėto laiko minutę buvo skirtas dar vienas vienuolikos metrų baudinys, šį kartą į „Lazio“ vartus. Visgi, skirtingai nuo prieš tai prie vienuolikos metrų žymos stojusio varžovo, Paulo Dybala įvarčio pelnyti nesugebėjo ir „Juventus“ patyrė pirmąją nesėkmę Italijoje šį sezoną.

Po šios pergalės „Lazio“ sąskaitoje yra 19 taškų, o pagal šį rodiklį jie pasivijo nesėkmę patyrusią „Juventus“ komandą.

Antrosiose šeštadienio rungtynėse, šio sezono starto pergalių seriją iki aštuonių pratęsė pirmenybių lyderė „Napoli“.

Sezono pradžioje galingu puolimu varžovus pasiduoti privertusi Neapolio ekipa šį kartą įrodė, kad pergales gali iškovoti ir pasitelkdami nepralaužiamą gynybą ir „Roma“ klubą išvykoje įveikė 1:0.

Per visą susitikimą vos kartą varžovams į vartų plotą smūgiuoti leidę „Napoli“ futbolininkai pergalę iškovojo po vienintelio Lorenzo Insigne įvarčio 20-ąją susitikimo minutę.

Tai buvo vos pirmosios šio sezono „Serie A“ rungtynės, kuriose „Napoli“ varžovams neįmušė bent trijų įvarčių. Taškų vis dar nepraradę šios komandos futbolininkai nuo artimiausių konkurentų į priekį pabėgo penkiais taškais. Tiesa, jei rytoj Milano derbyje pergalę iškovos „Inter“, „Napoli“ pranašumas nuo jų sumažės iki dviejų taškų.

Tuo tarpu pralaimėjimą patyrusi „Roma“ su 15 taškų Italijos čempionate žengia penkti.

Rezultatai:

„Juventus“ 1 : 2 „Lazio“

24' [1 - 0] D. Costa
47' [1 - 1] C. Immobile
54' [1 - 2] C. Immobile (iš vienuolikos metrų baudinio)
90+7' P. Dybala nerealizavo vienuolikos metrų baudinio

„Roma“ 0 : 1 „Napoli

20' [0 - 1] L. Insigne

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...