"Juventus" namuose įveikė "Chievo" (VIDEO)

Sužaistas pirmasis trečiojo "Serie A" turo susitikimas tarp Turino "Juventus" bei Veronos "Chievo" komandų.

Italijos čempionams, kurių vartus šį vakarą vietoje Gianluigi Buffono gynė Wojciechas Szczesny, didesnių problemų nekilo ir į priekį jie išsiveržė jau 17-ąją šio mačo minutę, kai po Miralemo Pjaničiaus atlikto baudos smūgio į savus vartus įsimušė Perparimas Hatemajus.

Kėliniui persiritus į antrą pusę puikų šansą pasižymėti turo Daniele Rugani, kuriam kamuolį nuo kampinio pakėlė tas pats Pjaničius, tačiau jo smūgį atrėmė varžovų vartinininkas.

Antrojo įvarčio "Juventus" stadione susirinkusiems sirgaliams teko laukti iki 58-osios minutės. Tada suklydo "Chievo" gynėjas Alessandro Gamberini ir tuo pasinaudojo Gonzalo Higuainas. 

Galiausiai save į įvarčių autorių gretas įrašė Paulo Dybala, "Serie A" pirmenybėse pasižymėjęs jau ketvirtąkart. Po argentiniečio smūgio tapo galutinai aišku, kad "bianconeri" iškovos trečiąją pergalę iš tiek pat galimų.

Šį vakarą taip pat turėjo vykti Genujos "Sampdoria" bei "Roma" akistata, bet dar vakar ji buvo atidėta. Šis sprendimas priimtas dėl orų prognozių, kurios pranešė apie didžiulę audrą.

Rezultatas:

"Juventus" 3 - 0 "Chievo"
[1-0] 17' Perparim Hatemaj
[2-0] 58' Gonzalo Higuain
[3-0] 83' Paulo Dybala

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10583229" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

<!-- BEGIN of Soccerway widget HTML fragment  -->

<!-- Personal code for this widget: 6jnnvtu601XXijytn -->

<iframe src="http://widgets.soccerway.com/widget/free/classic/competition/13/#d=500x450&f=table,table_colmp,table_colmw,table_colmd,table_colml,table_colgf,table_colga,results,fixtures,scroll&cbackground=ffffff&ctext=3a5c02&ctitle=4d7a01&cshadow=dcdbdb&cbutton=A3BA60&cbuttontext=3A5C02&chighlight=4D7A01&tbody_family=Tahoma,Geneva,sans-serif&tbody_size=9&tbody_weight=normal&tbody_style=normal&tbody_decoration=none&tbody_transform=none&ttitle_family=Impact,sans-serif&ttitle_size=13&ttitle_weight=normal&ttitle_style=normal&ttitle_decoration=none&ttitle_transform=none&ttab_family=Tahoma,sans-serif&ttab_size=9&ttab_weight=normal&ttab_style=normal&ttab_decoration=none&ttab_transform=none" width="500" height="450" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></iframe>

<!-- END of Soccerway widget HTML fragment -->