"Juventus" pateiks pasiūlymą už F. Bernardeschi

Turino "Juventus" yra pasirengęs už Florencijos "Fiorentina" talentą Federico Bernardeschi pasiūlyti 40 mln. eurų, o į šią sumą dar neįeitų įvairios premijos, atskleidžia futbolo naujienų portalo Goal.com šaltiniai.

UEFA Čempionų lygos finale suklupę "bianconeri" nori pagerinti savo žaidimą puolime, tad tuo pačiu taikosi į Miucheno "Bayern" narį Douglasą Costą, o Genujos "Sampdoria" snaiperio Patriko Schicko perėjimas turėjų būti patvirtintas artimiausiu metu.

23-ejų metų italo žaidimas įtikino "Juvės" direktorių Giuseppę Marottą pradėti derybas dėl jo įsigijimo. Tiesa, "Viola" tikisi už jo transferą sulaukti bent 50 mln. eurų.

Tai Italijos čempionai mėgins kompensuoti minėtomis premijomis, bet verta paminėti, jog abiejų klubų santykiai nėra itin šilti.

Bernardeschi "Fiorentina" ekipai priklauso nuo pat vaikystės - prie jos jis prisijungė būdamas vos devynerių. Visgi, dabartinis jo kontraktas galioja tik iki 2019 metų vasaros ir krašto puolėjas nėra linkęs jo pratęsti.

Italijos rinktinės narys šį sezoną per 32 "Serie A" susitikimus pelnė 11 įvarčių bei atliko keturis rezultatyvius perdavimus. Jis taip pat patraukė ir Londono "Chelsea" dėmesį.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...