„Juventus“ patvirtino, kad klubą netrukus papildys M. Lemina

„Marseille“ saugas Mario Lemina šįryt atvyko į Turiną atlikti medicininės apžiūros bei pasirašyti kontrakto su „Juventus“, klubas patvirtino šįryt.

21-erių metų saugas į „Juventus“ persikels nuomos pagrindais, tačiau manoma, kad kontrakte bus sąlyga, pagal kurią Italijos čempionai kitais metais privalės M. Leminą išpirkti pilnai už maždaug 12 milijonų eurų.

„Juventus“ vis dar ieško pamainos išvykusiems Arturo Vidaliui ir Andrea Pirlo. Žlugus deryboms dėl Juliano Draxlerio, klubas nusprendė įsigyti M. Lemina.

Žaidėjas savo karjerą pradėjo puikia akademija garsėjančiame „Lorient“ klube, prie kurio prisijungė būdamas 12 metų. 2012-aisiais saugas prasimušė į pagrindinę komandą, o po metų jį įsigijo „Marseille“.

Tačiau gaboniečiui nepavyko išsikovoti reguliarios startinės vietos naujame savo klube – M. Lemina balansavo tarp pagrindinės sudėties ir atsarginių suolelio.

Pernai „Ligue 1“ pirmenybėse jis dažniausiai buvo Gianelli Imbulos bei Alaixys‘o Romao pamaina – M. Lemina sužaidė 23 rungtynes, iš kurių 10 pradėjo nuo suolo.