"Juvės" pergalę prieš "Milan" lėmė per pridėtą laiką skirtas 11 metrų baudinys (FOTO, VIDEO)

28-ojo "Serie A" turo starte susitiko Turino "Juventus" bei "Milan" futbolininkai.

Namie rungtyniavę "bianconeri" buvo laikomi šios dvikovos favoritais, jų varžovai šį sezoną jau ne kartą įrodė galintys mesti rimtą iššūkį nugalėdami Massimiliano Allegri auklėtinius tiek lygoje, tiek kovoje dėl šalies supertaurės.

"Juvė" dvikovą pradėjo žaisdama kiek aktyviau ir tai davė vaisių jau pirmojo kėlinio viduryje, kai įvartį po Dani Alveso perdavimo įmušė vienas prieš vartininką likęs gynėjas Medhi Benatia. Visgi, rezultatą dar iki pertraukos išlygino Carlosas Bacca ir šeimininkams kelio į priešininkų vartus teko ieškoti iš naujo.

Antrojoje rungtynių dalyje "bianconeri" puolime atrodė taip pat grėsmingesni, bet įvarčių pelnyti jiems nepavykdavo. Vienu kertinių dvikovos momentų tapo jau per pridėtą laiką uždirbta antroji Jose Sosos geltona kortelė, po kurios "Milan" turėjo laikytis dešimtyje.

Nors buvo likusios tik kelios minutės, teisėjas vietoje pridėtų keturių leido žaisti šiek tiek ilgiau. Prieš kelis pavojingus Gonzalo Higuaino bandymus "rossoneri" pavyko atsilaikyti, bet galiausiai ranka baudos aikštelėje sužaidė Mattia De Sciglio ir Paulo Dybala pergalę išplėšė nuo 11 metrų žymos. 

Turnyrinės lentelės lyderiai "madų sostinės" klubą paliko septintojoje vietoje.

Rezultatas:

"Juventus" 2 - 1 "Milan"
[1-0] 30' Medhi Benatia
[1-1] 43' Carlos Bacca
90' Jose Sosa ("Milan") pašalintas iš aikštės
[2-1] 90' Paulo Dybala (iš 11 metrų baudinio)