K. Benzema: nesu tik G. Bale'o ir C. Ronaldo pagalbininkas

Dažnai dėl mažai pelnomų įvarčių kritikuojamas Madrido "Real" puolėjas Karimas Benzema nutildyti kritikus bando sunkiu darbu aikštėje, o kaip didžiausią savo svajonę prancūzas laiko karjeros pabaigą "baltųjų" komandoje.

K. Benzema nėra rezultatyviausias "Real" ekipos žaidėjas, tačiau snaiperis dažnai nesulaukia kreditų už savo sunkų darbą padedant regzti ekipos atakas. Būtent sėkmingas puolėjo žaidimas su kamuoliu dažnai atneša įvarčių ekipos žvaigždei Cristiano Ronaldo.

"Džiaugiuosi dėl rungtynių "San Mames" stadione. Jos man buvo puikios ir tikiuosi, kad pavyks pademonstruoti panašų žaidimą kitose rungtynėse. Mūsų laukia ypatingai sunkus balandis - žaisime prieš "Bayern", "Barcelona" ir "Atletico". Esame "Real" klubas ir norime laimėti abu titulus dėl kurių vis dar kovojame", - pasakojo K. Benzema.

"Mano svajonė būtų baigti karjerą Madride. Nėra jokio kito klubo, kuris turėtų šviesesnę ateitį nei "Real". Jaučiuosi, kad esu svarbi komandos dalis, o ne tik Bale'ui ir Ronaldo padedantis žaidėjas. Mes esame viena didelė šeima.

Su Cristiano turime išskirtinė ryšį - žaidžiame kartu jau daug metų ir suprantame vienas kitą iš kelių judesių. Jis visada norime laimėti ir pelnyti įvarčius, nesvarbu, ar tai būtų treniruotė, ar rungtynės", - pridūrė K. Benzema.

Futbolininkas taip pat pakomentavo savo situaciją su Prancūzijos rinktinės strategu Didier Deschampsu: "Man yra labai sunku susitaikyti, kad nesu kviečiamas į rinktinę. Visi "Real" žaidėjai išvyksta į nacionalines komandas, o aš lieku čia. Su Deschampsu paskutinį kartą kalbėjau prieš Europos čempionatą. Būtų smagu susėsti ir išsiaiškinti, kodėl nesulaukiu kvietimo į rinktinę.

29-erių metų puolėjas šį sezoną per 36 rungtynes pelnė 16 įvarčių ir atliko septynis rezultatyvius perdavimus.