K. Boatengas: žaidėjai pasiryžę mirti dėl J. Kloppo

29-erių metų "Las Palmas" klubo puolėjas Kevinas-Prince'as Boatengas prisiminė savo trumpą karjeros etapą Dortmundo "Borussia" klube ir darbą su Jurgenu Kloppu.

Buvęs Ganos rinktinės narys 2009 metų Londono "Tottenham" klubo buvo paskolintas "Borussia" ekipai. K-P. Boatengas dėl traumos sužaisti daug rungtynių "geltonai juodų" gretose neturėjo galimybės, bet per puse metų jau labiausiai įsiminė darbas su charizmatiškuoju J. Kloppu.

Afrikiečio teigimu, J. Kloppas priversdavo kiekvieną savo žaidėją jaustis svarbia komandos dalimi, nors ir kiti sužaisdavo vos po penkias minutes.

"Kloppas yra geriausias treneris pasaulyje", - tokiais žodžiais apie J. Kloppą kalbėti pradėjo futbolininkas. - Jis žino viską - kada tave reikia stumti į priekį, kada tu esi komforto zonoje ir visus kitus dalykus. Paklauskite pačių žaidėjų ir jie pasakys: "Kloppas geriausias, aš mirčiau dėl jo".

"Jis tiksliai žino, ko kiekvienam žaidėjui reikia, o kad žaidėjas pasiektų ko jam reikia - jis duoda pakankamai laiko. Dortmunde buvo žaidėjų, kurie per pusę sezono sužaidė penkias minutes, tačiau jie vis tiek buvo laimingi. Jiems būdavo malonu eiti į treniruotes, dirbti su komanda - jis padarydavo, kad visi jaustųsi svarbūs.

Jam buvo svarbu, kad komandoje būtų ne tik puikūs žaidėjai, bet ir geros asmenybės. Tai yra pagrindinis jo sėkmės faktorius. Žiūrint į dabartinę situaciją Liverpulyje puikiai matome, kaip žmonės jį myli ir vadina jį "normaliuoju".

Per savo karjerą laimėjau lygos trofėjų, žaidžiau UEFA Čempionų lygos finale ir laimėjau kitų taurių. Per savo karjerą turėjau daug svajonių ir žinau, kad galėjau padaryti daugiau, pradedant nuo sunkesnio darbo treniruotėse. Tačiau esu laimingas, jog viename savo karjeros etapų sutikau Kloppą, dirbau sau juo, nors tai ir buvo tik šeši mėnesiai", - užbaigė K. Boatengas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...