K. Mbappe atskleidė atmetęs "Arsenal" pasiūlymą

Praėjusį sezoną visus nustebinęs jaunasis talentas Kylianas Mbappe atskleidė, jog turėjo šansą išvykti į Londono "Arsenal".

Vis dėlto, po garsiai nuskambėjusio sandorio jis iš "Monaco" persikėlė į "Paris Saint-Germain" gretas, kuris už 18-metį kitą vasarą nepagailės net 180 mln. eurų.

Snaiperis buvo susitikęs su "kanonierių" strategu, tačiau galiausiai nusprendė likti Prancūzijoje.

"Taip, aš susitikau su Arsene'u Wengeru, kuris yra puikus treneris", - kalbėjo Mbappe. "Čia, Prancūzijoje, jis turi puikią reputaciją, yra labai gerbiamas ir žino kaip vystyti jaunus žaidėjus."

"Tai man buvo realus pasirinkimas. Visgi, žinoma, "Paris Saint-Germain" buvo pagrindinė opcija. Pasvėrėme visų klubų privalumus bei trūkumus, bet mano šeima sakė, jog tai turi būti mano sprendimas ir aš privalau jį priimti."

"Tai taip pat turėjo būti ilgalaikis sprendimas. Taigi, viskas priklausė nuo manęs ir aš nusprendžiau atvykti čia tam, kad tobulėčiau."

Mbappe dar atskleidė, jog jo karjera galėjo pasisukti kita linkme, nes jis vaikystėje lankėsi ir Londono "Chelsea" klube. Nepaisant to, praėjusį sezoną jis vilkėjo "Monaco" marškinėlius bei visuose turnyruose įmušė 26 įvarčius ir atliko 14 rezultatyvių perdavimų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...