Kandidatai, kurie po sezono taikysis į A. Wengero vietą

Šiandien futbolo visuomenę apskriejo netikėtos naujienis - ilgametis Londono „Arsenal” vairininkas Arsene'as Wengeras patvirtino, kad po sezono paliks klubą.

„Arsenal” komandai reikės priimti svarbų sprendimą - ką paskirti naujuoju treneriu, kai komandoje nebeliks 22-ejus metus klubui atsidavusio prancūzo.

Žiniasklaida spėja, kad tai greičiausias bus specialistas iš užsienio, tačiau neatmetama, kad už komandos vairo gali stoti ir Anglijos atstovas.

Pagridiniais kandidatais yra įvardijami trys strategai iš užsienio - Massimiliano Allegri, Luisas Enrique ir Carlo Ancelotti. Pastarieji specialistai yra be darbo, todėl jų kandidatūros yra tik dar realesnės.

Spaudoje taip pat yra minimi du vokiečiai - Joachimas Lowas bei Thomas Tuchelis, tačiau pastarasis jau greičiausiai yra pasiekęs susitarimą su PSG.

Tarp pretendentų yra minimi yra buvę klubo žaidėjai - prancūzai Thierry Henry ir Patrickas Vieira, anglas Tony Adamsas ir Mikelis Arteta.

Neatmetamos ir dar dviejų „Premier” lygos patirties turinčių strategų kandidatūros. Brendanas Rodgersas, dirbantis Glazgo „Celtic”, yra vienas iš realesnių kandidatų, bet taip pat su „Arsenal” nemažai laiko buvo sieta Edie Howe'o pavardė.

Kaip pastebėjo „EuroFootball.lt” lankytojai, tarp kandidatų neabejotinai atsidurs ir „Monaco” stratego Leonardo Jardimo pavardė. Jis „kanonierių” akiratyje yra jau ne vienerius metus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...