Karjeros saulėlydis? C. Ronaldo "hat-trickas" paskandino "Atletico" laivą Madrido derbyje (VIDEO, FOTO)

21 valandą 45 minutės Lietuvos laiku Ispanijos "La Liga" pirmenybėse įvyko neeilinė 12-ojo turo dvikova.

"Vicente Calderon" stadione susigrumė dvi stipriausios Senojo žemyno komandos iš Madrido - "Real" ir "Atletico". Nuostabų futbolą pademonstravęs Zinedine'o Zidane'o treniruojamas klubas su Cristiano Ronaldo priešakyje aršiausius varžovus sutriuškino rezultatu 3-0.

Nuo pat rungtynių pradžios abi komandos parodė, kad žais intensyvų futbolą. Tiek vieni, tiek kiti itin agresyviai žaidė puolime ir kūrė pavojingas atakas.

11-ąją minutę "Atletico" ekipą nuo įvarčio išgelbėjo Janas Oblakas, nuostabiai ištraukęs kamuolį nuo vartų linijos po Cristiano Ronaldo atlikto smūgio galva.

Vėliau "Real" rodė vis didesnę iniciatyvą ir rungtynes vyko pagal "baltųjų" užsakytas natas. 23-ąją minutę "Vicente Calderon" stadionas buvo nutildytas - Cristiano Ronaldo baudos smūgiu išvedė ekipą į priekį. Portugalas maždaug iš 25 metrų nuginklavo J. Oblaką, kamuoliui lietus "Atletico" žaidėjų "tvorelę".

Antrojo kėlinio pradžia buvo kiek kitokia - aukštesnį tempą pademonstravo Diego Simeone auklėtiniai, tačiau sukurti kažką itin pavojingo prie Keyloro Navaso ginamų vartų jiems nepavyko.

Vėliau žaidimas vėl tapo lygus, o 69-ąją minutę "Atletico" buvo stipriai nubausti - pavojingai baudos aikštelėję sužaidęs Stefanas Savičius užsidirbo 11 metrų baudinį, o jį sėkmingai realizavo šios standartinės situacijos meistras C. Ronaldo.

Po antrojo įvarčio "Real" pajuto, kad "Atletico" šiandien nėra tokia galinga jėga ir toliau aktyviai atakavo. 77-ąją minutę buvo padėtas galutinis taškas - po puikaus Garetho Bale'o reido ir perdavimo C. Ronaldo pasiekė savo "hat-tricką", kuris jam "Real" klube buvo jau 39-as.

Per likusį laiką, o ypač susitikimo pabaigoje "Atletico" galėjo pasiekti paguodos įvartį, tačiau puikiai sužaidė "Real" gynyba ir vartininkas K. Navasas.

Penktąją pergalę iš eilės pasiekęs "Real' klubas yra Ispanijos pirmenybių lyderis ir nuo "Barcelona" turi 4 taškų pranašumą. Tuo tarpu pralaimėjimą patyrę "Rojiblancos" futbolininkai nukrito į penktąją poziciją ir nuo lyderių jau atsilieka 9 taškais.

Įdomu tai, kad tai buvo pirmoji "Real" ekipos pergalė nuo 2013 metų Ispanijos pirmenybėse prieš "Atletico". Paskutinis Diego Simeone auklėtinius buvo nugalėjęs Jose Mourinho.

Rezultatas:

"Atletico" 0 - 3 "Real Madrid"
23' [0 - 1] C. Ronaldo
71' [0 - 2] C. Ronaldo (11 m. baudinys)
77' [0 - 3] C. Ronaldo

Turnyrinė lentelė:


Startinės sudėtys:

"Atletico": Oblak; Juanfran, Savic, Godín, Filipe Luis; Gabi, Koke, Saúl, Carrasco; Griezmann, Fernando Torres.

Atsarginiai: Moya, Vrsaljko, Lucas H, Tiago, Gaitan, Correa, Gameiro.

"Real": Navas; Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo; Lucas V, Modrič, Kovačič, Isco; Ronaldo, Bale.

Atsarginiai: Casilla, Ramos, Coentrao, Danilo, Benzema, James, Asensio.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...