Kaune vyks studentų salės futbolo čempionato finalinis turnyras

Vasario 16-17 dienomis Kauno sporto halėje bus surengtas studentų 5×5 salės futbolo čempionato finalinis turnyras Lietuvos nepriklausomybės šimtmečio atkūrimo taurei laimėti. Šį jau tradicija tapusį turnyrą organizuoja Lietuvos studentų futbolo lyga (LSFL) ir Lietuvos futbolo federacija (LFF).

Finaliniame etape dalyvaus keturios universitetų komandos, įveikusios atrankos etapus: Aleksandro Stulginskio universitetas (ASU), Klaipėdos universitetas (KU), Lietuvos edukologijos universitetas (LEU) ir Lietuvos sporto universitetas (LSU).

Lietuvos studentų futbolo lygos (LSFL) atstovai džiaugiasi, kad aukštųjų mokyklų aktyvumas futbole kasmet didėja ir tikisi sulaukti dar didesnio dėmesio nemokamame finaliniame renginyje. Vasario 16 dieną žiūrovai išvys pusfinalio mačus. Pirmajame pusfinalyje, kuris prasidės 12 val., susitiks ASU ir KU studentų komandos, o 14 val., LSU rungsis su praėjusių metų čempionais – LEU futbolininkais. Pertraukų metų savo pasirodymus atliks Vytauto Didžiojo universiteto šokėjos ir tautinių šokių ansamblis „Žilvitis“.

„Siekiame į futbolą pritraukti kuo daugiau studentų ir džiaugiamės, kad susidomėjimas tokiais renginiais nuolat auga. Malonu, jog šios pirmenybės tapo jau eilę metų besitęsiančia tradicija“, – teigia LSFL prezidentas Artūras Krukis.

Lietuvos  studentų salės futbolo pirmenybių tvarkaraštis

Vasario 16 d.

12 val.  ASU – KU

14 val.  LEU – LSU

Vasario 17 d.

12 val. Rungtynės dėl 3-4 vietų

13:30 val.  Rungtynės dėl 1-2 vietų

Vieta: Kauno sporto halė.