K.Laukžemis: "Tikrai galime pagaliau nutraukti tą juodą seriją"

Marijampolės „Sūduva“ pastaruoju metu demonstruoja ženkliai geresnį žaidimą nei „SMScredit.lt A lygos“ čempionato pradžioje. Suvalkijos komanda per pastarąsias penkerias čempionato rungtynes iškovojo 4 pergales, kartą sužaidė lygiosiomis ir taškų neprarado trijuose mačuose iš eilės. 

Šiandien marijampoliečių laukia antroji sezone dvikova prieš Vilniaus „Žalgirį“. Pirmojo rato rungtynėse sostinėje „Sūduva“ buvo labai arti pergalės, tačiau ją iš rankų išleido mačo pabaigoje.

„Sūduvos“ puolėjas Karolis Laukžemis radijo stoties „Kapsai“ laidoje „Į vienus vartus“ pripažino, kad komanda jau pasiilgo žaidimo ant natūralios vejos ir šiandien kovos tik dėl pergalės.

„Po rungtynių su „Atlantu“ nuotaikos manau pakylėtos ir tai jaučiasi. Išėjome treniruotis ant žolės, todėl visi patenkinti ir su didele motyvacija dirba. Ruošiamės akistatai su „Žalgiriu“ kaip ir kiekvienoms rungtynėms, nesvarbu, ar tai „Žalgiris“, ar kita komanda, ir tikimės kovoti tik dėl pergalės“, – sakė K.Laukžemis.

Kalbėdamas apie sunkią „Žalgirio“ sezono pradžią, puolėjas tvirtino, kad visoms komandoms nėra lengva rungtyniauti,

„Nemaniau, kad, kaip „Žalgiris“ deklaravo prieš sezoną, jie nepralaimės nei vienerių rungtynių. Tai buvo nepasiekiamas tikslas. Su visom komandom reikia žaisti. Nemanau, kad jų komandoje – kažkokia tragedija, tiesiog jiems nepavyko iškovoti kai kurių taškų, bet visos komandos juos barstys“, – apie rimtą konkurenciją lygoje sakė K.Laukžemis.

Futbolininkas  tvirtino, kad svarbus privalumas rungtynėse prieš „Žalgirį“ bus namų aikštė ir sirgaliai.

„Tikimės, kad susirinks daug žmonių. Tai pirmos rungtynės savame stadione, ne manieže. Visų pirma tai. O mūsų komandos žaidėjų meistriškumas nėra kažkuo prastesnis nei „Žalgirio“. Reikia tikėti savo jėgomis ir jas visas atiduoti. Tikrai galime pasiekti gerą rezultatą ir pagaliau nutraukti tą juodą seriją“, – buvo įsitikinęs K.Laukžemis.

fksuduva.lt