Ko riteriai turėtų vengti, kad nugalėtų A lygos naujokus?

Prieš keturias dienas Klaipėdoje du taškus prieš „Palangą“ praradę „Trakų“ futbolininkai šį  sekmadienį atkeltose rungtynėse prieš tą pačią komandą kovos dar kartą, rašo fkt.lt.

Tiesa, šįsyk veiksmas keliasi į sostinės „Sportimos“ maniežą, kuriame „Trakai“ šį sezoną dar nelaimėjo.

Ko riteriai turėtų išvengti, kad nepasikartotų blogasis antradienio scenarijus?

Visų pirma, komanda neturi teisės įsivelti į priešininkų žaidimą. Antradienį tai daryti sekėsi tik 30 antrojo kėlinio minučių. Likusias 60 minučių ekipa nei žaidė, nei juo labiau mėgavosi žaidimu.

Dar vienas dalykas, kuris per ketverius metus yra tapęs vizitine „Trakų“ kortele – žaidimas kraštais. Nuo pat pirmojo turo dvikovos su „Atlantu“ per retai yra išnaudojami kraštai. Klaipėdoje buvo tas pats – žaidimas aikštės viduriu dėl priešininkų susispaudimo buvo pasmerktas nesėkmei.

Progų realizacija. Nepaisant prastų rungtynių, vis tik „Trakai“ turėjo dar bent dvi progas, kurios privalėjo virsti įvarčiais. Tiek Justino Marazo, tiek Roko Gedmino atvejais, pabėgimas vienas vartininką įvarčiais nesibaigė tik dėl didžiulio atsitiktinumo.

„Trakai“ vis dar bus priversti be būrio traumuotų žaidėjų, tačiau, kaip ir kitais atvejais, pasiteisinimų dėl to negali būti ir nebus.