Koke pasirašė naują kontraktą su "Atletico"

Madrido "Atletico" oficialioje svetainėje informavo, kad pasirašė naują sutartį su 25-erių metų komandos saugu Koke.

Koke šiuo metu yra vienas geriausių "La Liga" pirmenybių saugų. Ispanu itin atidžiai domėjosi "Barcelona" klubas, taip pat susidomėjimą anksčiau rodė Londono "Chelsea", tačiau saugas palikti "Rojiblancos" nesiruošė.

Ispanijos rinktinės saugas su "Atletico" turėjo kontraktą iki 2019 metų. "Atletico" nebuvo pasiruošti prarasti vieno pagrindinių komandos lyderių ir jam pasiūlė naują kontraktą, galiosiantį iki 2024 metų.

Pats futbolininkas džiaugėsi  pasirašęs naują kontraktą ir pareiškė, kad "Rojiblancos" yra vienintelė jo komanda: "Atletico" yra mano gyvenimo komanda ir esu labai laimingas kad galėsiu būti jos ateitimi."

Pagrindinėje komandoje Koke debiutavo dar 2009 metais. Reguliariu startinės sudėties žaidėju ispanas "Atletico" gretose tapo 2012-13 metų sezone.

Iš viso Koke Ispanijos sostinės ekipoje jau spėjo sužaisti 322 rungtynes, pelnyti 28 įvarčius ir sykį tapti "La Liga" čempionu.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr"> <a href="https://twitter.com/Koke6">@Koke6</a> amplía su contrato hasta 2024 <br>¡Enhorabuena!  <br><br> <a href="https://t.co/VoHgpKraAN">https://t.co/VoHgpKraAN</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/Koke2024?src=hash">#Koke2024</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/A%C3%BApaAtleti?src=hash">#AúpaAtleti</a> <a href="https://t.co/tegWkz2Ibt">pic.twitter.com/tegWkz2Ibt</a></p>&mdash; Atlético de Madrid (@Atleti) <a href="https://twitter.com/Atleti/status/867053729480159236">May 23, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>