"Kruoja" sukomplikavo "Atlanto" pozicijas kovoje dėl medalių (VIDEO)

Pakruojo klubas parodė itin svarius argumentus kovoje dėl antrosios vietos. „SMScredit.lt A lygos“ XXVII-ojo turo akistatoje „Kruoja“ namuose sutriuškino Klaipėdos „Atlantą“ 4:1 (1:0). Po šios pergalės Vladimiro Čeburino auklėtiniai pakilo į 2-ąją vietą turnyro lentelėje už nugaros palikdami „Trakų“ futbolininkus. Devintąjį pralaimėjimą patyrę klaipėdiečiai žygiuoja 5-oje pozicijoje.

Rungtynių pradžioje aktyvesni buvo svečių futbolininkai, tačiau „Kruojos“ gynyba pirmąjį šturmą atlaikė be priekaištų. „Atlanto“ atakoms nurimus, 14-ąją minutę darbo turėjo Mindaugas Malinauskas sugavęs Nerijaus Mačiulio iš toli stipriai smūgiuotą kamuolį. Po kelių minučių klaipėdiečių vartų sargas sužaidė ne visai užtikrintai gaudydamas kamuolį standartinės padėties metu, tačiau antruoju bandymu sugebėjo ištaisyti savo klaidą.

Kovingame, bet gana nykiame pirmajame kėlinyje abi komandos didesnį dėmesį skyrė gynybai. Visgi kartą šeimininkai sugebėjo pasinaudoti ne itin grubia „Atlanto“ žaidėjo klaida. 39-ąją minutę Rolandas Baravykas šalia savo vartų sužaidė neužtikrintai, nesėkmingai išmuštą kamuolį pasitaisęs Aivaras Bagočius puikiu smūgiu maždaug iš 25 metrų pelnė įvartį į rūbinę.

50-ąją minutę „Kruojos“ saugas atliko dublį. Tautvydas Eliošius atliko perdavimą A.Bagočiui, kuris aplenkė R.Baravyką, įsiveržė į baudos į aikštelę ir precizišku smūgiu pasiuntė kamuolį į tolimąjį vartų kampą.

<iframe width="500" height="343" src="//www.youtube.com/embed/Nv4efyqH0TU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Neatsigavęs „Atlantas“ po keturių minučių gavo dar vieną skaudų smūgį. Nuo pirmojo pakelto kampinio svečius išgelbėjo M.Malinauskas ir virpstas, tačiau pakartotiniu bandymu „Kruoja“ pelnė trečiąjį įvartį. Radanfahas Abu Bakras smūgiavo galva, jo bandymą atrėmė vartininkas, bet pirmasis prie kamuolio suskubo Ričardas Beniušis ir iš arti jį pasiuntė į vartų tinklą.

Savo šou šeimininkai pratęsė 63-iąją minutę. N.Mačiulis standartinės padėties metu pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, R.Beniušis jį galva atmetė Robertui Vėževičiui, kuris krisdamas nuostabiu smūgiu privertė ir vėl žiūrovus pašokti iš savo vietų.

Netrukus euforijoje buvę šeimininkai nurijo karčią piliulę. 65-ąją minutę neapdairiai šalia savo vartų sužaidęs „Kruojos“ žaidėjas padovanojo klaipėdiečiams kamuolį, o atakos smaigalyje atsidūręs Maksimas Maksimovas savo šansu pasinaudojo - tikslus smūgis pažeme nepaliko Martynui Matuzui jokių vilčių.

Vladimiro Čeburino auklėtiniai galėjo tuoj pat atstatyti keturių įvarčių persvarą. Gražiai sužaidę N.Mačiulis bei R.Beniušis sulaukė vartų sargo klaidos, bet laiku prie kamuolio suskubo „Atlanto“ žaidėjas ir išmušė jį beveik nuo vartų linijos.

„Atlantas“ turėjo dar dvi progas sušvelninti rezultatą, tačiau tiek su Evaldo Razulio, tiek su Tado Eliošiaus smūgiuotais kamuoliais užtikrintai susitvarkė M.Matuzas.  

Turnyrinė lentelė:

<!-- BEGIN of Soccerway widget HTML fragment  -->
<!-- Personal code for this widget: E5ngYty0EjiHisot5 -->
<iframe src="http://widgets.soccerway.com/widget/free/classic/competition/118/#d=500x280&f=table,table_colmp,table_colmw,table_colmd,table_colml,table_colgf,table_colga,results,fixtures,scroll&cbackground=FFFFFF&ctext=000000&ctitle=F85F00&cshadow=E8E8E8&cbutton=C0C0C0&cbuttontext=000000&chighlight=FF0000&tbody_family=Tahoma,sans-serif&tbody_size=9&tbody_weight=normal&tbody_style=normal&tbody_decoration=none&tbody_transform=none&ttitle_family=Impact,sans-serif&ttitle_size=13&ttitle_weight=normal&ttitle_style=normal&ttitle_decoration=none&ttitle_transform=none&ttab_family=Tahoma,sans-serif&ttab_size=9&ttab_weight=normal&ttab_style=normal&ttab_decoration=none&ttab_transform=none" width="500" height=280" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></iframe>
<!-- END of Soccerway widget HTML fragment -->

alyga.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...