L. Enrique: bandysime įmušti penkis įvarčius

Į kovą su Turino "Juventus" stosiančio "Barcelona" klubo treneris Luisas Enrique tikina, jog katalonai tikrai neturi, ko prarasti, todėl kausis iš paskutiniųjų.

Pirmąją UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio akistatą Italijoje "La Liga" nugalėtojai pralaimėjo rezultatu 3-0, bet pasiduoti dar tikrai neketina.

Nuleisti rankų iš tiesų ir nėra prasmės, nes "Barca" aštuntfinalio etape jau įrodė galinti atsitiesti po dar skaudesnio smūgio. Tąkart svečiuose "Paris Saint-Germain" klubui katalonai nusileido 4-0, bet namie šventė neįtikėtiną pergalę rezultatu 6-1.

"Mes neturime, ko prarasti. Mes turime tik vieną pasirinkimą, o tai yra atakuoti, atakuoti bei nenustoti atakuoti", - Enrique kalbėjo spaudos konferencijoje.

"Prieš PSG turėjome išlikti ramūs, bet taip pat tai bandyti. Mums reikia mažiau įvarčių, tik trijų, tačiau mūsų tikslas yra įmušti penkiskart, jeigu jie taip pat pasižymėtų."

"Privalome būti efektyvūs ir suteikti jiems spaudimą. Žinome, ką turime padaryti, ir kaip norime tai padaryti. Neturiu jokių abejonių, jog vienu ar kitu momentu pagal bendrą rezultatą būsime arti."

"Sirgaliams patariu 80-ąją minutę neišeiti, prieš PSG pamatėme, kas gali nutikti. Revanšas prieš PSG suteikia priežasčių optimizmui."

"Turime dar vieną šansą sukurti istoriją. Atiduosime viską iki pat 95-osios minutės. Įmušėme tris įvarčius per tris minutes, taigi, viskas yra įmanoma. Tikiuosi, kad visiems tai bus ypatingas vakaras."

"Barcelona" ir "Juventus" klubai Ispanijoje kausis rytoj 21 val. 45 min. Lietuvos laiku.