L. Messi baudos smūgis rungtynių pabaigoje išplėšė tašką prieš "Villarreal" (VIDEO)

Sekmadienį Ispanijos "La Liga" pirmenybėse buvo sužaistos dar ketverios 17-ojo turo rungtynės.

"Villarreal" savo žiūrovų akivaizdoje susigrūmė su "Barcelona". Luiso Enrique ir toliau tęsia blankią 2017 metų pradžią - išvykoje tik rungtynių pabaigoje išplėštos lygiosios rezultatu 1-1.

Nuo pat pirmų rungtynių minučių abi komandos demonstravo aukštą tempą. "Barcelona" daugiau laiko buvo su kamuoliu, tačiau "geltonieji submarinai" buvo aktyvūs kontraatakų metu.

Per pirmąsias 45 minutes komandos pasižymėti taip ir nepavyko, o 100 procentinių progų žiūrovai neišvydo. Antrasis kėlinys buvo kur kas atkaklesnis.

Kitos 45 minutės "Villarreal" ekipai prasidėjo itin sėkmingai - po puikios kontraatakos ir gero Alexandre'o Pato perdavimo Nicola Sansone nuo virpsto tiksliu smūgiu pasiuntė kamuolį į varžovų vartų tinklą.

Po praleisto įvarčio katalonai trauktis kur nebeturėjo ir jų atakos tapo kur kas grėsmingesnės. Puikių šansų turėjo Lionelis Messi ir Neymaras, tačiau Sergio Asenjo traukė visus kamuolius.

Rungtynės tapo dar aštresnės, kai teisėją puolė "Barcelona" komanda. Rungtynių arbitras neužfiksavo dviejų "Villarreal" ekipos žaidėjų rankų baudos aikštelėje, tačiau žaidimas ranka nebuvo pastebėtas ir "Barcelona" baudos aikštelėje.

L. Enrique auklėtiniai pasiduoti nenorėjo iki pat rungtynių pabaigos, kol galiausiai Lionelis Messi pademonstravo aukščiausią klasę. 90-ąją minutę argentinietis pelnė išlyginamąjį įvartį po nuostabaus baudos smūgio.

Lygiosiomis sužaidę "Barcelona" futbolininkai ne tik nutolo nuo lyderio, tačiau ir antrąją poziciją užleido "Sevilla" vienuolikei. Katalonai nuo Madrido "Real" klubo atsilieka 5 taškais, o pastarieji dar turi ir rungtynes atsargoje.

Kitos rungtynėse baigėsi Vigo "Celta" ir Sevilijos "Real Betis" pergalėmis bei Bilbao "Athletic" - "Alaves" nulinėmis lygiosiomis.

Rezultatai:

"Villarreal" 1 - 1 "Barcelona"
49' [1 - 0] N. Sansone
90' [1 - 1] L. Messi
90+4' J. Costa ("Villarreal") pašalintas iš aikštės

"Celta" 3 - 1 "Malaga"
7' [1 - 0] I. Aspas
60' [2 - 0] D. Wass
73' [3 - 0] A. Fontas
86' [3 - 1] D. Wass (į savus vartus)

"Real Betis" 2 - 0 "Leganes"
51' [1 - 0] R. Castro
85' [2 - 0] C. Piccini

 

"Athletic" 0 - 0 "Alaves"

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...