L. Messi gali praleisti dar vienerias rungtynes

"Barcelona" strategas Ernesto Valverde patvirtino, kad Lionelis Messi gali praleisti artėjančias rungtynes prieš "Sevilla".

Argentinos rinktinės žvaigždė negalėjo žaisti ir neseniai vykusiose draugiškose akistatose su Italija bei Ispanija.

Nors snaiperis jau dalyvavo dalyje vakarykštės katalonų treniruotės, komandos trenerių štabas gali nuspręsti jį pataupyti savaitės viduryje vyksiančiam UEFA Čempionų lygos mačui prieš "Roma".

"Turime palaukti. Mes juo rūpinamės taip, kaip tai darė Argentina", - spaudos konferencijoje kalbėjo Valverde. "Futbolininkai yra įpratę sezono viduryje susidurti su tokiomis nedidelėmis problemomis, jie įpratę su jomis susitaikyti."

"Žaidėjai gali tai kontroliuoti, tačiau reikia stengtis neperžengti ribų. Mes tikrai norėtume turėti visus futbolininkus pasirengusius 100 procentų, bet žinome, kad po rungtynių kas nors bus ką nors susimušęs ar jaus skausmą. Šiuo momentu turime pažiūrėti, kaip mums seksis šiandienos treniruotėje."

"Viena vertus, tai viską apsunkina. Tai nutiko paskutiniosiose rungtynėse išvykoje prieš "Malaga", kai Messi nebuvo paskutinėmis minutėmis ir mes su 11 žaidėjų rungtyniavome šiek tiek kitokiu būdu. Neturėdami tokio futbolininko kaip Leo, mes turime alternatyvų, tačiau situacija yra kitokia."

"Jis atrodo atsipalaidavęs, kalbėjomės apie viską su Andresu bei kitais žaidėjais. Kiekvienas futbolininkas mėgsta laimėti. Neketinu nieko kritikuoti, nes prie to įpratę mes visi, tad tai nieko nereiškia. Kalbant apie jo nuotaiką, nėra nieko neįprasto."

Pradedant rytojaus dvikova su "Sevilla" "Barcos" per artimiausias 22 dienas laukia net septyni susitikimai.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...