L. Messi hat-trickas atvedė Argentiną į PČ, jame nebus Čilės ir JAV (VIDEO)

Šiąnakt sužaisti paskutinieji pasaulio čempionato atrankos susitikimai. COMNEBOL rinktinių kvalifikacija baigėsi šiek tiek netikėtai.

Lemiamą mūšį dėl patekimo į turnyrą Rusijoje žaidusi Argentina galėjo iškart pulti į paniką, nes Ekvadoro puolėjas Romario Ibarra įmušė jau pirmąją minutę. 

Visgi, tuomet prabilo didžiausia žvaigždė visoje aikštėje Lionelis Messi. Dar neįpusėjus kėliniui jis ne tik išlygino, bet ir persvėrė rezultatą.

Galiausiai "Barcelona" snaiperis pelnė ir trečiąjį savo įvartį, taip nepalikdamas jokių abejonių dėl Jorge Sampaoli auklėtinių kelionės į Rusiją.

Tuo tarpiu atrankos finišas prastai susiklostė anksčiau Sampaoli treniruotai Čilei, kuri triuškinančiu rezultatu 3-0 pralaimėjo seniai pirmą vietą užsitikrinusiems Brazilijos futbolininkams.

Čia antrajame kėlinyje kartą pasižymėjo Paulinho bei dublį pelnė jaunasis talentas Gabrielis Jesusas. Būtent jie užkirto Čilei kelią į pasaulio pirmenybes, nes dabar penktojoje vietoje finišavo su Kolumbija lygiosiomis 1-1 sužaidusi Peru ekipa.

Pastarajai šį rezultatą išplėšė į Jameso Rodriguezo smūgį atsakęs Jose Paolo Guerrero.

Tuo tarpu iš CONCACAF komandų Rusijoje neteks išvysti JAV, kurios futbolininkai šiąnakt netikėtai pralaimėjo paskutinę vietą finaliniame atrankos etape užėmusiam Trinidadui ir Tobagui.

Centrinės Amerikos zonoje pirmąsias tris vietas atitinkamai užėmė Meksika, Kosta Rika bei Panama, o ketvirtoji pozicija bei teisė žaisti pereinamąjį mačą atiteko Hondūrui, netikėtai įveikusiam meksikiečius.

Rezultatai:

Brazilija 3 - 0 Čilė

Ekvadoras 1 - 3 Argentina

Paragvajus 0 - 1 Venesuela

Peru 1 - 1 Kolumbija

Urugvajus 4 - 2 Bolivija

Hondūras 3 - 2 Meksika

Panama 2 - 1 Kosta Rika

Trinidadas ir Tobagas 2 - 1 JAV

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...