L. Messi: iškeisčiau iškovotą titulą klube į triumfą su rinktine

Lionelio Messi galvoje vienas tikslas – triumfas pasaulio čempionate Rusijoje, o dėl pergalės su rinktine jis būtų pasiryžęs paaukoti ir su „Barcelona“ iškovotą trofėjų.

30-metis L. Messi su „Barca“ yra iškovojęs net 32 įvairius titulus, tačiau su rinktine pergalės iškovoti jam iki šiol nepavyko. Arčiausiai tikslo pasaulio čempionate jis buvo prieš ketverius metus kai planetos pirmenybėse jis su savo komandos draugais pralaimėjo finale prieš Vokietiją.

„Laimėti pasaulio čempionatą – didelis mano asmeninis iššūkis, tačiau kartu tai iššūkis ir visai komandai bei mūsų šaliai, kurie visi turi tą pačią svajonę. Atstovauti savo šalį pasaulio čempionate yra išties didelė atsakomybė.

Iškeisčiau su „Barcelona“ laimėtą titulą į vieną trofėjų su rinktine. Nors aš noriu laimėti ir su savo klubu, tačiau taip pat noriu kažką iškovoti ir su savo šalies rinktine. Žinau kaip tai būtų ypatinga – buvimas pasaulio čempionu su Argentinos rinktine viską pakeistų ir būtų nauja unikali patirtis“, - kalbėjo argentinietis.

Pasaulio čempionate L. Messi ir Argentinos rinktinė kovos D grupėje kartu su Kroatijos, Islandijos ir Nigerijos rinktinėmis.