L. Messi: matau kiek daugiau žmonių nori, jog laimėčiau pasaulio čempionatą

Lionelis Messi bendraudamas su žiniasklaida teigė, jog jaučia didžiulį žmonių palaikymą ir atskleidė, kad būtent jie jį spaudžia triumfuoti 2018 metų pasaulio čempionate.

L. Messi turi ne pačius geriausius atsiminimus su Argentinos rinktine. Jis 2014 metų finale nusileido Vokietijai, o Pietų Amerikos čempionate jam taip pat du kartus teko pripažinti Čilės pranašumą.

Daugelis pripažįsta, kad L. Messi iki geriausių visų laikų futbolininko vardo ir trūksta pasaulio čempionato trofėjaus su nacionaline komanda. L. Messi artėjančią vasarą yra pasiruošęs šią svajonę įgyvendinti.

"Matau visur daug žmonių, kurie nori, kad man šis pasaulio čempionatas būtų sėkmingas. Matau jų norą mane pamatyti laimintį šią taurę", - savo šalies televizijai sakė puolėjas.

"Tiesa yra tokia, kad tai mane šiek tiek verčia nerimauti, tačiau įspūdinga matyti, jog kiekviename pasaulio krašte žmonės nori pamatyti Argentiną laiminčią planetos pirmenybes", - pridūrė L. Messi.

Pats L. Messi taip pat pripažino, kad šis kartas pasaulio čempionate jam jau greičiausiai bus paskutinis: "Apima toks jausmas, kad daugeliui šios kartos žaidėjų tai bus paskutinis kartas tokiame turnyre."