L. Spalletti: mums neužteks vienos nakties, jog atsigautume po šios nesėkmės

Vyriausiasis Milano "Inter" treneris Luciano Spalletti neslėpė savo didžiulio nusivylimo po dramatiškai pralaimėtų rungtynių prieš Turino "Juventus".

Vakar "Serie A" pirmenybėse "Inter" pirmieji praleido įvartį ir ilgą rungtynių laiką žaidė dešimtyje, tačiau sugebėjo atsitiesti ir pirmauti rezultatu 2-1. Vis dėlto "Juventus" nuliūdino visą "San Siro" stadioną - pačioje susitikimo pabaigoje pelnė du įvarčius ir pasiekė itin svarbią pergalę kovoje dėl čempionų titulo.

Rungtynėse netrūko diskutuotinų epizodų - Matiasui Vecino už pražangą iškart buvo parodyta raudona kortelė, o Miralemui Pjaničiui, turėjusiam geltoną kortelę, bausmės pavyko išvengti, kai šis gana grubiai prasižengė prieš Rafinha.

"Sunku įvertinti visa tai", - iškart nusivylimo neslėpė strategas. - Nemanau, kad šios dvi situacijos buvo įvertintos adekvačiai".

"Pralaimėjome mačą, nes išnaudojome visas jėgas žaisdami dešimtyje. Jų išlyginamasis įvartis buvo visiška sėkmė chaotiškos situacijos metu. Nevyniojant žodžių į vatą, komanda buvo verta kur kas geresnio rezultato.

Žaidėjams yra labai sunku susitaikyti su šia nesėkme. Jie nusipelnė didžiausių pagyrų už tai, ką sugebėjo padaryti žaisdami mažumoje. Šios rungtynės visai komandai ir sirgaliams reiškė labai daug. Manau, kad mums neužteks tik vienos nakties atsigauti po šio vakaro.

Rungtynėse buvo dalykų, kurių mes negalėjome suprasti. Žaidėjai nėra robotai ir ši nesėkmė mus pasiuntė į emocinę duobę. Po tokių rungtynių niekas nedalija kreditų už atsidavimą ir parodytą kovą, tačiau fanai tikrai turėjo žavėtis mūsų charakteriu", - tęsė L. Spalletti.

"Inter" komandai po pralaimėjimo patekti į UEFA Čempionų lygą bus nelengva - ketvirtoje vietoje esanti "Lazio" turi taško pranašumą ir rungtynes atsargoje.