L. Stonkus sieks dar ne kartą palepinti "Lietavos" sirgalius

Jonavos „Lietava“ iškovojo antrą pergalę iš eilės „SMScredit.lt A lygoje“, netikėtai lengvai sutriuškindama „Kauno Žalgirį“.

Pirmuosius sezono įvarčius pelnęs Laurynas Stonkus džiaugėsi tiek komandos žaidimu, tiek sirgalių palaikymu. Anot puolėjo, Jonavos klubo aistruoliai dar gali tikėtis ne vieno panašaus pasirodymo.

„Labai geros mintys, labai geros emocijos. Sužaidėme tikrai gerą antrą kėlinį, šaunuoliai vyrai. Ne kiekvieną dieną galima įmušti penkis. Akcentavome nepraleisti įvarčio ir išeiti į greitas kontratakas, kas ir gavosi.

Žaidėme savo žaidimą, treneris viską išaiškino prieš išvykdamas ir padarėme tai, ką planavome. Žinoma, kad „Lietavos“ sirgaliai gali tikėtis tokių driokstelėjimų. Ačiū jiems, kad palaiko, jų nemažai atvažiuoja į rungtynes“, – teigė taip pat efektingą rezultatyvų perdavimą atlikęs L. Stonkus.

Išvykusį Robertą Poškų vyr. trenerio poste šiame mače pakeitęs Marius Bezykornovas taip pat tryško džiaugsmu po skambios pergalės: „Žaidėjai pildė visas užduotis, kokias buvome iškėlę prieš rungtynes. Gavosi toks rezultatas – tikrai labai malonu. Galima tik pasidžiaugti. Šiandien įmušėme, neblogai išnaudojome progas. Gale šiek tiek atsipalaidavome, tai kainavo geltonas korteles ir įvartį. Labai gerai išėjome į kontratakas. Akcentavau, kad, perėmus kamuolį, greitas žemas perdavimas – su persvara išeidavome į kontratakas.“

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...