Laurenas įvardijo tris priežastis, kodėl "Arsenal" nelaimi "Premier" lygos

Šešerius metus praeityje Londono "Arsenal" klube praleidęs buvęs gynėjas Laurenas įvardijo tris pagrindines priežastis, kodėl "kanoneriai" negali laimėti Anglijos "Premier" lygos titulo.

Paskutinį kartą "Arsenal" Anglijos pirmenybėse triumfavo 2004 metais. Šį sezoną titulas taip pat nenusišviečia - nuo pirmaujančių Mančesterio klubų Šiaurės Londono ekipa jau atsilieka 6 taškais.

"Pirma priežastis, kodėl "Arsenal" nėra pajėgus laimėti "Premier" lygos yra tai, kad Wengeras neturi prie savęs septynių ar aštuonių žaidėjų, kurie kautųsi dėl jo", - pareiškė 2003-04 metų sezone aukso medaliu Anglijoje pasidabinęs kamerūnietis.

"Antras faktorius yra tai, kad "Premier" lygoje yra per daug komandų, kurios yra nusitaikiusios į titulą - tokių yra penkios ar šešios, todėl "Arsenal" klubui yra ypatingai sunku.

Ir galiausiai paskutinis faktorius, su visa pagarba komandai, mums trūksta kažko rūbinėje. Mums trūksta žmonių, kurie "užvestų" vienas kitą ir paragintų atiduoti visą save dėl "Premier" lygos titulo. Trūksta lyderio, kuris turėtų tokias savybes", - pridūrė Laurenas.