Legendinis L. Figo - apie bendradarbiavimą su "Stumbro" komanda

Kauno „Stumbro“ futbolo klubas žengia dar vieną žingsnį į priekį už aikštės ribų. Geriausią istorijoje sezoną užbaigęs „Stumbras“ pradeda bendradarbiavimą su ambicinguoju Luiso Figo projektu „Dream Football“.

„Dream Football“ yra elektroninė skautingo platforma, kuri suteikia galimybę kiekvienam futbolininkui pademonstruoti savo sugebėjimus ir atkreipti profesionalių futbolo klubų dėmesį.

Šį projektą sukūrė legendinis Portugalijos futbolininkas Luisas Figo, kuris per savo karjerą yra rungtyniavęs Madrido „Real“, „Barcelona“, Milano „Inter“ ir Lisabonos „Sporting“ klubuose. 2000 m. jis buvo pripažintas geriausiu planetos futbolininku ir jam atiteko prestižinis „Ballon d'Or“ apdovanojimas.

Kiekvieną savaitę L. Figo pats įvertina į „Dream Football“ platformą įkeltus vaizdo įrašus ir pateikia savo favoritą.

Beje, L. Figo jaunystėje yra treniravęs ir dabartinis „Stumbro“ treneris Mariano Barreto.

„Aš labai džiaugiuosi bendradarbiavimu su Kauno „Stumbro“ futbolo klubu, kurį treniruoja mano draugas Mariano Barreto. Lietuvos futbolas pastaraisiais metais sparčiai tobulėja ir aš turiu didelių lūkesčių, jog kartu mums pavyks atrasti ir suteikti galimybę atsiskleisti daugybei ateities Lietuvos ir užsienio futbolo talentų“, - fcstumbras.lt kalbėjo legendinis futbolininkas ir projekto įkūrėjas L. Figo.

Kai kurie jaunieji futbolininkai „Dream Football“ dėka jau sulaukė savojo šanso. Puikiausias to pavyzdys – Matias Antonini, kuris iš Brazilijos atvyko į Milano „Inter“ jaunimo komandą, o vėliau buvo pakviestas į Brazilijos U-17 rinktinę. Dabar jis pasirašė profesionalią sutartį su „Cagliari“ ir praėjusią savaitę debiutavo „Serie A“ čempionato rungtynėse su „Sampdoria“.

„Dream Football“ yra visiškai nemokama platforma, kuria naudotis gali tiek futbolininkai, tiek ir klubai. Bendradarbiaujant su „Dream Football“, geriausi jaunieji talentai sulauks savojo šanso ir Kauno „Stumbro“ klube.

„Tai labai ambicingas projektas, o jo įkūrėjas L. Figo yra futbolui visiškai atsidavęs žmogus. Neabejoju, jog šis bendradarbiavimas bus naudingas tiek „Stumbro“ klubui, tiek „Dream Football“, tiek ir visam Lietuvos futbolui“, - kalbėjo kauniečių vyriausiasis treneris M. Barreto.

Kauno „Stumbro“ futbolo klubas kartu su L. Figo ir „Dream Football“ kviečia visus jaunus Lietuvos futbolininkus tikėti savimi, atsisiųsti „Dream Football“ aplikaciją, įkelti savo video ir įgyvendinti svajonę. 

fcstumbras.lt