"Leicester" prarado taškus prieš "West Brom", "Chelsea" įmušė greičiausią įvartį šiame "Premier" lygos sezone (VIDEO)

Anglijos "Premier" lygoje antradienį sužaistos penkerios 28-ojo turo rungtynės.

Lyderio pozicijoje žygiuojantis "Leicester City" namuose susigrūmė su "West Brom". Claudio Ranieri auklėtiniai sužaidė lygiosiomis ir prarado itin svarbius taškus kovoje dėl čempionų titulo.

"Lapės" nuo pat rungtynių pradžios rodė pranašumą kontroliuojant kamuolį, tačiau 11-ąją minutę buvo nubusti. Po aštraus perdavimo patyręs Robertas Huthas suklydo gynyboje ir leido laisvam Salomonui Rondonui atlikti smūgį į vartus ir išvesti svečius į priekį.

Vis dėlto C. Ranieri auklėtiniai po šio epizodo nepalūžo ir pradėjo žaisti dar aštriau. Jau 30-ąją minutę šeimininkai išlygino rezultatą, kai galingu smūgiu po rikošeto pasižymėjo saugas Danielis Drinkwateris. Besibaigiant pirmajam kėliniui "Leicester" ekipai pavyko rezultatą persverti į jų pusę.

Po nuostabaus Riyiado Mahrezo perdavimo vienu lietimu varžovų vartininką nuginklavo traumuotą Kante sudėtyje pakeitęs Andy Kingas.

"West Brom" ekipai įvartis prieš pat pirmojo kėlinio pertrauką buvo itin skaudas, tačiau tai nesukliudė jau 50-ąją minutę išlyginti rezultatą. Puikiai baudos smūgį atlikęs Craigas Gardneris nepaliko jokių vilčių Kasperui Schmeicheliui.

Per likusį laiką "Leicester" aktyviai spaudė varžovus ir kūrė ataką po atakos, bet galutinis rezultatas liko 2-2 ir komandos pasidalino po tašką. "Lapės" su 57 taškais lieka pirmoje vietoje, tačiau jau rytoj Londono "Tottenham" turės galimybę pavyti artimiausius savo oponentus.

Tuo tarpu "Norwich City" patyrė pralaimėjimą prieš vis geresnę sportinę formą demonstruojančius Londono "Chelsea" futbolininkus, kurie bent laikinai turnyrinėje lentelėje šoktelėjo į aštuntą vietą.

Susitikimas prasidėjo greičiausiu įvarčiu šiame "Premier" lygos sezone. "Chelsea" talentas Kenedy dar 40-ą sekundę išvedė "mėlynuosius" į priekį, o vėliau pergalę užtvirtino Diego Costa, pasižymėjęs pirmojo kėlinio pabaigoje. 68-ąją minutę intrigą buvo sugrąžinęs Nathanas Redmondas, bet Guuso Hiddinko auklėtiniai pranašumo neišvaistė.

Kitose rungtynėse kiek netikėtą pralaimėjimą patyrė "Southampton", "Sunderland" išplėšė lygiąsias prieš "Crystal Palace", o Liverpulio "Everton" be didesnio vargo nugalėjo "Aston Villa".

Rezultatai:

"Leicester" 2 - 2 "West Brom"
11' [0 - 1] S. Rondon
30' [1 - 1] D. Drinkwater
45' [2 - 1] A. King
50' [2 - 2] C. Gardner

"Norwich" 1 - 2 "Chelsea"
1' [0 - 1] Kenedy
45' [0 - 2] D. Costa
68' [1 - 2] N. Redmond

"Aston Villa" 1 - 3 "Everton"
5' [0 - 1] R. Mori
30' [0 - 2] A. Lennon
60' [0 - 3] R. Lukaku
80' [1 - 3] R. Gestede

 

"Bournemouth" 2 - 0 "Southampton"
31' [1 - 0] S. Cook
79' [2 - 0] B. Afobe

 

"Sunderland" 2 - 2 "Crystal Palace"
36' [1 - 0] D. N'Doye
61' [1 - 1] C. Wickham
67' [1 - 2] C. Wickham
90' [2 - 2] F. Borini

 

Turnyrinė lentelė: