Lemtingas sprendimas Madride: buvo ar nebuvo 11 metrų baudinys? (VIDEO, +APKLAUSA)

UEFA Čempionų lygos rungtynės "Santiago Bernabeu" stadione vėl apskriejo visą pasaulį - Turino "Juventus" paskutinę pagrindinio laiko minutę praleido įvartį prieš Madrido "Real", kuris juos išvedė į pusfinalį.

"Juventus" pirmavo rezultatu 3-0 ir buvo arti pratęsimo, tačiau arbitras iš Anglijos per pridėtą laiką ryžosi paskirti 11 metrų baudinį. Cristiano Ronaldo jį sėkmingai realizavo, tačiau aistros nerimo tiek prieš atliekant smūgį, tiek ir po jo.

Lyg to būtų negana, su teisėjo sprendimu nesutikęs Gianluigi Buffonas jį išvadino "gyvuliu" ir necenzūriniais žodžiais, ko pasekoje buvo "apdovanotas" raudona kortele.

Daug kalbų sukėlusiame epizode dalyvavo Lucas Vazquezas ir Mehdi Benatia - pastarasis pramiegojo ispaną ir bandydamas išmušti kamuolį iš nugaros kliudė žaidėją.

Visgi, yra kitokia nuomonė - daugelis įsitikinę, kad pražanga nebuvo verta 11 metrų baudinio. "EuroFootball.lt" kviečia savo lankytojus iš vaizdo įrašo įvertinti epizodą - buvo ar nebuvo pražanga?<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">Le empuja con las dos manos. El pie izquierdo a la altura del pecho. Pero oigan, no es penalti. El torpe es Benatia. Penalti claro. <a href="https://t.co/MunljBuzHL">pic.twitter.com/MunljBuzHL</a></p>&mdash; José Luis Sánchez (@JLSanchez78) <a href="https://twitter.com/JLSanchez78/status/984183175328026626?ref_src=twsrc%5Etfw">April 11, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...